TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

26 Aralık 2015 Cumartesi

Tatil Fikri Denizli Otelleri

#tatilfikri                                          



























Denizlide  gezilecek görülecek o kadar güzel yerler var ki....
Denizli ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın .....

Denizli Karahayıt Otelleri
1- Pam Termal Hotel
Çam ormanları ve yeşil bahçelerle çevrili bu termal otel bir yamaçtadır. Otelde spa merkezi, kışın ısıtılan açık havuz ve iyileştirici kırmızı sulu termal kaplıca travertenleri bulunmaktadır.
Pam Termal Hotel'in klimalı odaları modern mobilyalarla döşenmiştir. Hepsinde orman, bahçe ya da havuz manzaralı balkon vardır.
Konuklar tesisin geniş restoranında Türk mutfağından yemeklerin tadını çıkarabilirler. Yemekleri dışarıda, havuz kenarında yiyebilirsiniz.
Termal banyolarda sağlık, güzellik ve tedavi amaçlı aromaterapi ve hidroterapi uygulanmaktadır. Konuklar spa merkezinde masaj yaptırabilir ya da buhar banyosu ve saunadan faydalanabilirler.
Pam Termal Hotel, kırmızı termal kaplıca suyuyla ünlü Karahayıt bölgesindedir. Denizli Çardak Havaalanı 78 km uzaklıktadır. 
Karahayit, sağlık spalarıdinlenme ve kaplıca ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.

 www.tatilfikri.com.tr


Pamukkale'de sakin bir konumda yer alan bu lüks termal otel, 2015 yılında tamamen yenilenmiştir. Richmond Pamukkale Thermal, çam ağaçları içeren bir bahçe, kapalı ve açık termal havuzlar ve bir spa merkezine sahiptir. UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde olan Pamukkale Travertenleri, 3 km uzaklıktadır.

Dört yıldızlı Richmond Pamukkale Thermal'in odalarında düz ekran uydu TV ve lüks banyo malzemeleri içeren özel banyo mevcuttur.

Konuklar, bahçe manzaralı restoranda zengin açık büfe kahvaltı ile kaliteli Türk ve uluslararası yemeklerin tadını çıkarabilirler. Richmond Pamukkale Thermal'de ayrıca sabahları zengin açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Otel konukların alakart yemekler ve çeşitli içeceklerin tadını çıkarabilecekleri bir Havuz Bar, Rich Cafe & Bar ve Şömine Bar bulunmaktadır. Spa merkezinin içindeki Vital Bar'da bitki çayları ve organik içecekler sunulur.

Açık ve kapalı termal havuzlar zengin minerallerle kaliteli termal suyu içermektedir. Tesis bünyesindeki spa merkezinde hamam, sauna, buhar banyosu, macera mağarası ve bir spor salonu vardır.

Richmond Pamukkale Thermal, kardiyovasküler ekipmanlar ve ağırlıklarla donatılmış modern bir spor salonuna sahiptir. Tavla oynanabilen oyun odası, internet kafe ve masa tenisi oteldeki diğer tesisler arasındadır. Bahçede basketbol, ​​plaj voleybolu, badminton, boccia ve mini golf alanları da vardır.
Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. Denizli Havaalanı arabayla 1 saatlik mesafededir.
 www.tatilfikri.com.tr


3-Polat Termal Hotel
Polat Thermal Hotel, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ve su kaydırakları ile açık yüzme havuzu sunmaktadır. Pamukkale'nin yeşil tepeleri ile çevrili bu tesiste modern sağlıklı yaşam merkezi de vardır.

Hotel Polat Thermal'deki her odada TV ve karo döşeli en-suite banyo bulunmaktadır. Bazı odalarda ayrı oturma alanı, düz ekran TV ve spa küveti de mevcuttur.

Akşam yemekleri restoranda genellikle canlı müzik eşliğinde servis edilir. Yemeklerinizin tadını açık havada havuz terasında da çıkarabilirsiniz. Yemeğin ardından ahşap panelli barda veya nargile salonunda dinlenebilirsiniz. Tesiste her akşam havuz başında ücretsiz barbekü ve öğleden sonraları ücretsiz geleneksel krepler sunulur. Konuklar ayrıca gün boyunca su ve sıcak içeceklerden faydalanabilir.

Polat Thermal Hotel'in hidromasajlı küvet içeren spa ve sağlıklı yaşam merkezinde çeşitli masaj terapilerinden de yararlanabilirsiniz. İş merkezinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanır.

Bölgeyi keşfetmek için otelde araba kiralayabilirsiniz. Otel bünyesinde ücretsiz otopark yer alır. Otel, Denizli Çardak Havaalanı'na arabayla 1 saat uzaklıktadır. Travertenler 5 km mesafededir.
 www.tatilfikri.com.tr

4-Lycus River Thermal Hotel
Lycos Hotel dünyaca ünlü Pamukkale'ye 5 km mesafede kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır. Tesiste spa küveti, kapalı ve açık havuzlar ve masaj imkanları bulunan kapsamlı bir sağlıklı yaşam merkezi mevcuttur.
Lycus River Thermal Hotel'in modern odalarında uydu TV bulunmaktadır. Odaların hepsi tamamen klimalı olup banyo ve özel balkona sahiptir. Tüm odalarda çay/kahve yapma olanaklarının yanı sıra WiFi erişimi vardır.

Konuklar otelin restoranında sunulan yerel spesiyalitelerin tadına bakabilirler. Otelin sağladığı diğer imkanlar arasında kardiyo fitness aletleriyle donatılmış bir spor salonu, geleneksel hamam, sauna ve tenis kortu bulunmaktadır.

Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan Pamukkale'nin sıcak kaynak suları ve Hierapolis 5 km uzaklıktadır. Tesisin bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.

Karahayit, sağlık spaları, dinlenme ve kaplıca ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.

 www.tatilfikri.com.tr


5-Doğa Thermal Health & Spa
Karahayıt'ta faaliyet gösteren Doğa Thermal Health & Spa, geniş bir bahçeye, kapalı yüzme havuzuna ve ücretsiz şemsiye ve şezlonglarla çevrili bir açık yüzme havuzuna sahiptir. Tesis bünyesinde fizyoterapi kliniği mevcuttur. Ayrıca, tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.

Doğa Thermal Health & Spa'nın odalarında düz ekran uydu TV, klima ve balkon vardır. Özel banyolarda saç kurutma makinesi, bornoz ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilmektedir. Tüm odalar dağ ve yüzme havuzu manzaralıdır.

Doğa Thermal Health & Spa'da ek ücret karşılığında spa, sauna, Türk hamamı, masaj uygulamaları ve fitness merkezinden yararlanabilirsiniz. Tesisin resepsiyonu günün 24 saati açıktır. Talep üzerine çamaşır yıkama, kuru temizleme ve ütü hizmetleri de sunulabilir.

Her gün açık büfe kahvaltı servis edilir. Tesis bünyesindeki restoranda öğle ve akşam yemeklerinin de tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca, ek ücret karşılığında özel diyet menüleri hazırlanabilir.

 www.tatilfikri.com.tr



 www.tatilfikri.com.tr



#tatilfikri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder