TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

18 Ağustos 2018 Cumartesi

Tatile Güvenli Araç İle Gidilir (Rent'a Car)




Tatil Fikirlerimiz de,Uluslararası  Güvenli Araç Fikirlerimiz  Olsun İstedik   Tıklayın

Araç Kiralamak son yıllarda  gelişen büyük Rent-a car  firmalarının uluslararası ağları ile çok daha güvenilir ve ulaşılır hale gelmiştir.

Özel veya İş Seyahatleriniz  de istediğiniz noktadan teslim almak ve  istediğiniz noktaya teslim etmek  hem ekonomik hemde seyahatini çok daha  konforlu hale getirdi.
Araç kiralarken dikkat edilmesi gereken önemli konuları sizler için listesini yaptık .

1- Firma Araştırması
Kiralayacağınız  aracın firması bilmeniz gerekmektedir. Yasal güvenilirliği, araçların modelleri ve teknik güvenilirliliği ve sigorta kapsamları çok önemlidir.

2-Yakıt Durumunu Kontrol edin
Tam dolu bir şekilde aldığınız aracı geri götürmeden hemen önce yine tam dolu götürmeniz gerekiyor.

3- Sigortayı İhmal Etmeyin
Araç kiralarken dikkat edilecek en önemli noktalardan biri de sigorta acentesinin kişisel otomobil politikasını kapsayıp kapsamadığı. Kredi kartıyla ödeme yapılıyorsa, sigortaya ihtiyaç duyulabiliyor. Ancak sizin sigortanız bunu karşılamıyorsa, acentenin sunduğu sigortalardan yararlanmak da mümkün. Sigortasız araç kullanırken olacak hasarlardan siz sorumlusunuz.
Sigortaların geçerli olabilmesi için çeşitli şartlar bulunduğunu unutmayın. Sürücünün kaza sırasında alkol veya herhangi bir uyuşturucu madde etkisinde olmaması, yasal hız sınırlarını aşmaması ve aracın karayolları dışında kullanılmaması gerekiyor.
Olası bir kaza halinde bilirkişi trafik polisi gelmeden aracı yerinden oynatmayın.

4- Sözleşmeye Dikkat Edin
Araç kiralamak çok kolay olsa da kafa karıştırıcı şeylerle önünüze gelebiliyor. Sürüş esnasında ya da teslim zamanı bir sorunla karşılaşmamak için yapılan anlaşmada tüm detayları incelemek önemli. Sözleşmeyi imzalamadan önce merak edilen her şeyi sormakta da hiçbir sakınca yok. Ancak eğer bu konuda tedirginlik hissediliyorsa, kiralamadan önce esasları araştırmak, Araç kiralamayı İnternet üzerinden Online yapmayı istiyorsanız ,yerel olmayan uluslararası hizmeti ve koşulları ile resmi  online siteler den yapın

5- Kişi Sayısına  Uygun Araç Kiralayın
Yol kısa da olsa, araca binecek her kişi için bir koltuk olduğundan ve yeterli bagaj alanı olduğundan emin olmak gerekiyor. Kısa diye çıkılan bir yol, uzun saatler de sürebileceği için hiç kimsenin zorda kalmasına gerek yok. Ayrıca, yapılan anlaşmada araçta bulunacak herkesin bir listesinin de bulunmasına dikkat etmek gerekiyor. Bir çok ülkede araçtaki koltuk sayısından fazla kişinin araca bindirilmesinin yasak olduğunu aklınızda tutun.

6- Uluslararası Sınırlar
Yurt içinde pek bir sorunla karşılaşılmasa da farklı bir ülkede araç kiralamak sanıldığı kadar rahat olmayabiliyor. Gidilen ülkeye göre araba kullanmanın ve ehliyet geçerliliğinin şartları değişebiliyor. Bu nedenle bir yere gidilmeden önce tüm şartları öğrenmek oldukça önemli. Gidilen yerde araç kiralamadan önce her şeyin uygun olduğuna dair yazılı onay almakta fayda var.

7- Hasar Tespitine Dikkat edin
Firmalar, araç tesliminde olası bir zararı bulmak için inceleme yapıyor. Ancak eğer dikkatli olunmazsa, önceden meydana gelen bir hasarı siz karşılamak durumunda kalabiliyorsunuz. Bu nedenle ön kiralama sürecinde ve aracı teslim alırken tüm hasar tespitlerini not ettirmek oldukça önemli. Bu en iyi koruma şekillerinden biri olarak biliniyor.
Dünyanın neresine gidilirse gidilsin araç kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar benzerlik gösteriyor. Araç kiralamadan önce hasar tespiti yapmak, anlaşma maddelerini gözden geçirmek gibi detaylar sorunla karşılaşmadan keyifle araç kiralamaya yardımcı oluyor.

İster kısa süreli olsun ister uzun süreli, son dönemlerde araç kiralamak oldukça yaygın. Yolculuk sırasında ve teslimde bir sorunla karşılaşmamak, iyi bir araç kiralamak kadar önemli. Deneyimlerim ölçüsünden araç kiralama hakkında bilgilerimi paylaştım. Düzenli kiralama, tamir durumları ve bunun gibi ihtiyaç olacak bilgilerin akılda tutulmasında fayda var.

Özellikle tatil dönemlerinde ve iş seyahatleriniz de  güvenle yolculuk yapmanız dileklerimizle .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder