TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

25 Aralık 2015 Cuma

Tatil Fikri Uludağ & Bursa Otelleri

#tatilfikri


Bursa ve  Uludağ, sunmuş olduğu muhteşem kar manzarası,kayak alanları,oteller, animasyonlar, konserler.... Bursa merkezli otellerin bazılerinde de termal ve butik özelliklerini yaşayabilirsiniz.
Bursa il ilgili daha detaylı bilgi için tıklatınız

Uludağ Otelleri

1- Karinna Otel /Uludağ
Konuklarına unutulmaz bir tatil deyince akla gelen tüm olanakları sunan bu otel, Uludağ'da yer almaktadır. Kayak merkezinden otelin kapısına kadar erişim mevcuttur.

Karinna kayak okulunda özel kayak ve snowboard pistlerinin yanı sıra kar motosikletleri vardır. Otelin terasında kayak sonrası partileri ve barbeküler düzenlenmektedir.

Konuklar hamam, sauna ve spor salonu bulunan spa merkezinden ve kapalı yüzme havuzundan yararlanabilirler. Çocuklar da oyun odasında veya çocuk kulübünde keyifli vakit geçirebilirler.

 www.tatilfikri.com.tr

Bof Hotel Uludağ Ski&Convention Resort, Marmara Bölgesi'ndeki Uludağ'da bir spa merkezi ve kapıya kayakla erişim sunmaktadır. Tesis bünyesinde oyun odası ve bir restoran da yer alır.

Tüm odalar düz ekran uydu TV ile donatılmıştır. Bazı odalar konforunuz için oturma alanına sahiptir. Odalarda elektrikli su ısıtıcısı temin edilir. Özel banyo vardır. Rahatlığınız için bornoz, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri sağlanır. Bof Hotel Uludağ'ın genelinde ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilirsiniz.
Tesiste 24 saat açık resepsiyon, ortak salon, bebek bakım hizmeti ve kuaför mevcuttur.
Bu otelde kayak okulu, kayak kartı satış noktası ve kayak ekipmanları ile bisiklet kiralama hizmetlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Popüler bir kayak bölgesinde yer alan otelde masa tenisi oynayabilirsiniz. Bof Hotel Uludağ Ski&Convention Resort, Bursa'ya 11 km ve Mudanya'ya 37 km uzaklıktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı 90 km mesafededir. 
 www.tatilfikri.com.tr



Spa&sağlıklı yaşam merkezi, fitness merkezi, kapalı ve açık yüzme havuzları sunan Ağaoğlu My Mountain, Uludağ'da yer alır. Tesiste ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanır.

Her odada ısıtma sistemi, telefon, TV ve minibar vardır. Odanızdan dağ manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.
Ağaoğlu My Mountain'de güne her sabah kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Tesiste çeşitli yemekler servis eden bir restoran da bulunmaktadır.
Konuklar tenis kortunda tenis oynayabilir veya kayak keyfi yapmak için kayak ekipmanı kiralayabilirler. Kayak muhafazası da mevcuttur.
Tesis, Bursa şehir merkezine 44 km ve Uludağ Milli Parkı'na 6,2 km uzaklıktadır. Bursa Yenişehir Havaalanı 82,2 km mesafededir. 

 www.tatilfikri.com.tr


Uludağ'ın eteklerinde yer alan bu otel, merkezi ısıtma sistemi ve ücretsiz Wi-Fi bulunan, dağ manzaralı, konforlu odalar sunmaktadır. Tesiste kayak okulu, kayak muhafazası ve teras bulunmaktadır.

Genç Yazıcı Hotel'in odaları, huzurlu bir ortam sağlamak için yumuşak renklerle dekore edilmiştir. Odaların tamamında uydu TV ve minibar mevcuttur. Banyoların her birinde tuvalet, saç kurutma makinesi ve küvet veya duş vardır.

Yemek mekanları arasında, lezzetli yemekler sunan alakart ve açık büfe restoran yer almaktadır. Bazı gecelerde akşam yemeğine canlı müzik eşlik etmektedir. Ayrıca, barda çeşitli alkollü ve alkolsüz içecekler arasından seçim yapabilir ve özel kokteyllerin tadını çıkarabilirsiniz.
Otel bünyesinde kayak severler için kiralık kayak ekipmanları mevcuttur. Genç Yazıcı ayrıca toplantı olanakları sunmaktadır.
Otel, Bursa şehir merkezine arabayla 40 dakika mesa
 www.tatilfikri.com.tr



 www.tatilfikri.com.tr


Bursa Merkez Otelleri

1-Almira Otel /Bursa
Bursa şehir merkezinde yer alan bu 5 yıldızlı otelde düz ekran TV ile donatılmış lüks odalar vardır. Otelin sunduğu olanaklar arasında 5 restoran, bir spa ve kent manzaralı terasa sahip açık bir havuz vardır.

Almira Hotel'in klimalı odaları sıcak renklerle ve zarif ahşap mobilyalarla dekore edilmiştir. Tüm odalarda kablo TV, minibar ve çay-kahve yapma imkanı mevcuttur.

Konuklar, alakart bir menüyle hizmet veren Havuz Restaurant'ta yüzme havuzunun yanında dinlenebilirler. Otelde bulunan Divan Restaurant'ta, oryantal dansı gibi canlı eğlenceler eşliğinde Türk ve dünya mutfaklarından yemekler servis edilir. Lezzetli bir yemeğin ardından, otelde bulunan 3 barda kokteyllerin tadını çıkarabilirsiniz.
Almira Hotel'de bulunan çok sayıda sağlıklı yaşam ve dinlence olanakları arasında, yapay bir şelaleye sahip kapalı yüzme havuzu, otantik tarzda bir hamam ve bir oksijen barı yer almaktadır.
 www.tatilfikri.com.tr


2-Kervansaray Thermal Convention Center & Spa
Kervansaray Thermal, 9000 m²lik bir alanda kubbeli çatılara sahip geleneksel bir binada hizmet verir. Tesiste 2 yüzme havuzu vardır. Kapalı havuzda kaplıca suyu kullanılmaktadır.

Tüm odalar altın tonlarında zarif bir şekilde dekore edilmiştir. Her klimalı odada duvara monte düz ekran TV, çalışma masası ve özel balkon bulunmaktadır.

Konuklar, yüksek tavanlar ve kemerli antreler içeren şık tasarımlı hamamda yorgunluklarını atabilir. Diğer dinlence olanakları arasında iyi donanımlı fitness merkezi ve spa küveti yer alır.

Birçok eğlence seçeneğinin yanı sıra otelin en önemli özelliği sizi Roma Çağı'na geri götürecek olan termal kaplıcasıdır. Bu kaplıca, Bizans Kraliçesi Theodora'nın güzellik ve sağlık kaynağı olarak bilinir.

Kervansaray Thermal'de uluslararası yemeklerin ve canlı müzik etkinliklerinin sunulduğu Topaz Restaurant da dahil olmak üzere toplam 5 restoran hizmetinizdedir. Sedef snack barda hafif atıştırmalık ve tatlılar servis edilir.

 www.tatilfikri.com.tr



Restoranı bulunan Kadı Konağı Thermal Hotel, 1. Murat Hüdavendigar Camii'nin avlusunda yer almaktadır. Tesis bünyesinde 2 termal hamam vardır. Ücretsiz Wi-Fi erişimi ve 24 saat açık resepsiyondan yararlanabilirsiniz.

Otelin tüm odaları klima, çalışma masası, kasa ve minibarla donatılmıştır. Özel banyolarda duş, saç kurutma makinesi ve bornozlar bulunur.
Snack barda atıştırmalıklar, içecekler ve ikramlar sunulmaktadır. Otel personeli, tur organizasyonları veya bilet ayarlamaları için konuklarına yardımcı olabilir.

 www.tatilfikri.com.tr


4- Gönlüferah  City Otel
Bursa'nın panoramik manzarasına sahip Gonluferah City Hotel, ücretsiz özel otopark ve ücretsiz Wi-Fi'li odalar sunmaktadır. Otelde bir alakart restoran ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Tüm odalar klimalı olup, odaların hepsinde uydu TV, mini bar ve sehpanın yer aldığı bir oturma alanı bulunmaktadır. Tüm odalar zarif bir şekilde dekore edilmiş olup, odalarda halı döşeli zemin mevcuttur.

Gonluferah Hotel bünyesinde bulunan restoranda, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde Türk ve dünya mutfakları sunulmaktadır. Konuklar, lobi barda içki veya aperatiflerin tadını çıkarabilirler.

Otelde, bilardo, dart ve masa tenisinin olduğu bir oyun odası bulunmaktadır. Ayrıca, konukların daha da rahatlayabilmeleri için bir sauna bulunmaktadır.
 www.tatilfikri.com.tr



 www.tatilfikri.com.tr

#tatilfikri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder