DÜNYA BİR KİTAPTIR VE SEYAHAT ETMEYENLER, ONUN SADECE BİR SAYFASINI OKURLAR
Booking.com

23 Şubat 2016 Salı

Tatil'de Gürme & Yemek


























Tatil veya  iş amaçlı  seyahatlerimiz de yemek ve yemeklerdeki tatlar bizler için çok önemlidir.
Gürme amaçlı seyahatlerimiz farkrlı bölgeler ve  ülkelerdeki tatların tanıtımı ve görselleri medya basın ve coğrafyaların tanıtımınında en önemli  kulvar olarak belirlenmiştir.Her kültürün ortak noktasıdır yemek, malzemeler,pişiriliş şekilleri,ikram şekli değişse de amaç yemektir... Sık seyahat eden kişiler gidecekleri yerin önce  yemek kültürünü araştırmaktadır .. Ülkemiz Gürme konusunda tam bir Gastronomi  Laboratuvarı  gibidir...
Türk, Osmanlı, Arap,Yunan,Ermeni,Yahudi,yemeklerinin  haricinde   bölgelerin coğrafi komşuları ile yemeklerin sentezlenmesi bu zenginliği oluşturarak geliştirmiştir.Ülkemizde hamur işlerinin, tatlıların zeytinyağlı ve etli yemeklerin,kurutulmuş ve taze sebze yemeklerinin  pilav ve makarna çeşitlerinin çokluğu destekleyici içecekleri ile birlikte ülkemize gelen misafirlerimize muhteşem tatlar sunmaktayız Gürme Turizmi önemli turizm çeşitlerinden biri olmuştur ve hergün gelişmesi,tüm dünyada tanıtımının yapılması hızla artmaktadır...
Bölgelerimize göre mutfak ve yemek kültürü


Ege Bölgesi Mutfağı ve Yemek Kültürü 

Karadeniz Bölgesi Mutfak ve Yemek Kültürü 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Mutfak ve Yemek Kültürü 

İç Anadolu Bölgesi Mutfak ve Yemek Kültürü 

Trakya Bölgesi Mutfak ve Yemek Kültürü 

Akdeniz Bölgesi Mutfağı ve Yemek Kültürü 

Geleneksel Tatlılarımız

Geleneksel İceklerimiz

Tıklayınız


 Organik Yemek

 Yerel Yemek