TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

21 Mart 2016 Pazartesi

Adrasan Cennetten Bir Köşedir.

#tatilfikri






























Çam Ormanlarının kucağındaki  yerdir Adrasan,Antalya  merkeze 95 km  mesafesi olan bu  güzel belde Antalya'nın en sakin turizm yerlerinden biridir .. Adrasan Antalya'nın diğer  ilçelerininde ki yapılı otellerin tam aksine  sakin ve  bakir dir .. Adrasan  koylarındaki sahiller kumsaldır. denizi berrak ve temizdir.. Adresan  su sporlarının da yoğun yapıldığı  bölgelerden biridir.
Adrasan otelleri her bütçeye hitap etmektedir. Dilerseniz arkadaşlarınızla dilerseniz ailenizle birlikte Adrasan'daki otellerde gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz. Adrasan'da yer alan oteller özellikle yaz sezonunda fırsatlar yapmaktadır. Adrasan otelleri fırsatlarından yararlanarak tatilinizi daha ekonomik hale getirebilirsiniz.

Adrasan yakınlarındaki güneşin doğuşunun bir başka güzel olduğu Fener Burnu'nu, eskiden gözetleme kulesi olan Markız Tepesi'ni, mantar ve bağırsak problemi olanlar için adeta şifa olan suyun da çıktığı Porto Ceneviz ve Sazak Koylarını, Patara, Letoon Antik Kenti , Olimpos ve Phaselis Antik Kenti'ni de gezmenizi tavsiye ederim.

Adrasan'da yaklaşık 55 çeşit balık türü yaşamaktadır. Bu sebepten dolayı bölgede sürekli olarak olta balıkçılığı yapılır. Mercan, sarıgöz, sinarit, kefal, çipura ve orfoz oltanıza takılabilecek balıkların bazılarıdır. Birbirinden lezzetli balık çeşitlerini denerken, yanında leziz mezeleri afiyetle yiyebilirsiniz.

Antalya İle  İlgili Detaylı Bilgi İçin TIK

Adresan'da Konaklama Yapabileceğiniz Oteller İçin TIK
























tatilfikri.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder