TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

23 Mayıs 2016 Pazartesi

Bodrum Yalıkavak Otelleri ve Gezilecek Yerleri







Bodrum'a 18 km uzaklıkta olan Yalıkavak,sıcak yaz aylarında Bodrum'un  meltem rüzgarı gibidir. Bodrum Mandalya körfezi ile  çevrili olan Yalıkavak aktif yel değirmenlerininde bulunduğu yerdir .. sahili, marinası ile Bodrum'un en hareketli yerleri arasındadır.
Yakın köyleri özellikle 2 km mesafede olan  Sandıma Köyü'ne de gidebilirsiniz. Köy, eski taş evleriyle terk edilmiş izlenimi verir fakat çok panaromik bir manzaraya sahiptir. Eğer bir Yalıkavak otelinde kalıyorsanız, rıhtımı kaplayan restoranlarda kahvaltı edebilirsiniz. Sabah serinliğinde köy yapımı reçellerden oluşan mükellef kahvaltının tadına doyamayacaksınız.

Yalıkavak'ta konaklarken görülmesi gereken bir diğer yer de Bodrum'un Tibet'i olarak adlandırılan Geriş Köyü'dür. Kahve evinde oturun ve bir kez de bu noktadan gün batımının tadını çıkarın.

Yalıkavak ta konaklama yapabileceğiniz 68 otel bulunmaktadır. Otellerin Listesini görmek,fiyat ve rezervasyon avantajından yararlanmak için Tıklayınız 

Yalıkavak Bodrum'da  bir zamanlar  en çok süngerin çıkarıldığı yerlerden biridir çarşı gezinizde bunları göreceğinizden emin olun ve  arkadaşlarınıza kendinize bu süngerlerden alın.

Tatilinizde Yalıkavakta konaklayacaksanız Bodrum merkeze  nazaran daha sanslısınız  hem doğal güzelliği hemde denizinden yaralanırken akşam da Yalıkavak'ın kendine has eğlencesini yaşayabilirsiniz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder