TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

12 Mayıs 2016 Perşembe

Marmariste Denize Sıfır Oteller























Tatil  planlarına başladığımız bu günlerde  seçimini Marmaris'ten yana ise sizler için  denize kumsalı olan misafirler tarafından memnuniyetlerini iyi puanla  belirlemiş otellerin listesini yaptık... yaz aylarının yoğunluğunda yer bulmakta zorlanacağınız  bu otellerin rezervasyonlarını  şimdiden yapma avantajınıda  otel detaylı bilgilerinde bulabilirsiniz #tatilfikri
























Golden Rock Beach *****
Denize kumsalı olan  bu güzel tesis 225 oda  ile Açık ve kapalı havuz sunan Golden Rock Beach, Marmaris'te yer almaktadır. Tesiste ücretsiz Wi-Fi sağlanmaktadır. Tesisin tüm odaları klimalıdır.

Golden Rock Beach; restoran, özel plaj alanı ve fitness merkezi sunmaktadır. Sağlanan diğer olanaklar arasında animasyon ekibi, ortak salon ve bagaj muhafazası hizmeti bulunmaktadır. Tesis bünyesinde ve çevresinde şnorkelli yüzme ve su parkı gibi birçok aktivitenin keyfini çıkarabilirsiniz. Tesisin otoparkı ücretsizdir.

Otel, şehir merkezine ve Marmaris Barlar Sokağı'na 3 km mesafededir. Dalaman Havalimanı 90 km uzaklıktadır.

Golden Rock Beach Hotel Fotoğrafları ,Detayları ve Rezervasyon Avantaşları
























2-D-Resort Grand Azur Marmaris *****
Cumhuriyet Blv No:17, 48700 Marmaris, Türkiye
Denize  sadece birkaç adım uzaklıktaki tropikal bir bahçede yer alan D-Resort Grand Azur Marmaris, 2013 yılında tamamen yenilenmiştir. Klimalı konuk odaları sunan otel, özel bir plaj alanına ve şezlonglarla donatılmış teraslı bir büyük açık yüzme havuzuna sahiptir.

D-Resort Grand Azur Marmaris'in odalarında panoramik manzaralı tavandan tabana geniş pencereler bulunmaktadır. Modern mobilyalarla döşenmiş odalar nötr renklerle dekore edilmiştir. Her odada uydu TV, çay/kahve yapma imkanı ve minibar vardır.

Restoranda taze malzemelerle hazırlanan dünya mutfakları ve geleneksel Türk yemekleri servis edilir. Her sabah meyve ve sıcak kahve eşliğinde açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. Otelde ayrıca yarım pansiyon temelinde fiks menü de verilmektedir.

Konuklar masaj yaptırabilir veya serbest ağırlıkların ve kardiyovasküler ekipmanların bulunduğu fitness merkezini ziyaret edebilirler. Tesiste tenis kortu ve kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

D-Resort Grand Azur Marmaris, Marmaris'in hareketli merkezine sadece 2 km, Marmaris Kalesi'ne ise 3 km'den kısa bir mesafededir. Tesis bünyesinde 24 saat açık resepsiyon ve ücretsiz özel otopark bulunmaktadır. Booking puanlamasında mukemmel konum olarak puanlandırılmıştır

D-Resort Grand Azur Marmaris Fotoğrafları ,Detayşarı ve Rezervasyon Avantajı İçin TIKLAYINIZ























3-Joya Del Mar Hotel (Butik)
Adaköy Mah. Marmaris Adaköy Yolu No:24, 48700 Marmaris, Türkiye
Joya Del Mar Hotel, özel yat limanı ve plajıyla hizmetinizdedir. Otelde ücretsiz Wi-Fi erişimi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Tüm odalarda düz ekran uydu TV, klima ve minibar bulunmaktadır. Duşlu özel banyo, saç kurutma makinesi ve bornozlarla donatılmıştır. Odanızdan bahçe manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Joya Del Mar Hotel'de her gün kahvaltı servis edilir. Otelin restoranında çeşitli yemekler ve özel diyet menüleri sunulmaktadır. Barda alkollü ve alkolsüz içecekler mevcuttur.

Joya Del Mar Hotel'de sauna ve hamam vardır. Tesis bünyesinde veya çevresinde bisiklet gibi aktiviteler gerçekleştirilebilir.

Otel, Marmaris şehir merkezine 5 km mesafededir. Dalaman Havalimanı ise 101 km uzaklıktadır.

Joya Del Mar Hotel Fotoğrafları ,Detayları ve Rezervasyon Avantajları























4-Poseidon Hotel  Marmaris ****
Marmaris tatilinde  Poseidon Hotel de konaklayan misafirlerin vermiş olduğu  puanlamada ve yorumlarda  konum ve hizmet olarak mükemmel tabiri kullanılmaktadır .Uzun Yali Cad.Dergah Mevki̇i̇, 48700 Marmaris, Türkiye
Deniz kıyısında yer alan Poseidon Hotel, ücretsiz şezlonglar ile şemsiyeler ve iskele içeren özel plaj alanına sahiptir. Kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna ve fitness merkezi sunmaktadır. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişiminden de yararlanabilirsiniz.

Tüm odalarda halı kaplı zeminler, klima, TV ve minibar mevcuttur. Saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri sağlanan özel banyo da vardır.

Poseidon Hotel'de alakart ve açık büfe restoranlar hizmetinizdedir. Otelde Türk ve dünya mutfaklarından çeşitli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Marmaris şehir merkezi otele 2 km mesafededir. Dalaman Havalimanı 90 km uzaklıktadır.

Poseidon Hotel Fotoğrafları, Detayları ve Rezervasyon Avanatajı

Diğer Marmaris Otelleri İçin  www.tatilfikri.com.tr sayfasını ziyaret ediniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder