TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

1 Mayıs 2016 Pazar

Türkiye'de Kumsalı Güzel Oteller







Tatil günlerinin yaklaşmasıyla tatilfikirlerini geliştirmeye başladık. Denizi kumsalı otel özellikleri ile Türkiye'de ön plana çıkan otelleri sizler için listeledik umarız sizlere fikir sunabilmişizdir ...

Fethiye Hillside Beach Club
Fethiye’nin çam ormanlarıyla çevrili Kalemya Koyu’nda yer alan Hillside Beach Club kendine ait mavi bayraklı bir plaja sahip. İrili ufaklı çakıl taşlarından oluşan sahil, 650 metre uzunluğunda. Deniz kenarında bir a la carte restoran ve bir bar bulunuyor. Hiçbir tesise komşu olmayan Hillside Beach Club’ın ana plajının yanı sıra, kendini dış dünyadan tamamen soyutlamak isteyen yetişkinler için düşünülmüş özel bir plajı daha var. "Sessiz koy" isimli bu minimal koyda cep telefonu kullanımına izin verilmiyor. Otelin SPA merkezi de bu otantik atmosferli koyda. Sahilde ayrıca çeşitli su sporları, dalış, rüzgar sörfü ve yelken eğitim merkezi, plaj voleybolu, şezlong ve şemsiye imkanları mevcut. Otelden kiralanabilen atv motosikletlerle yapılan veya Hillside Beach Club’ın düzenlediği çevre gezilerinde Oyuktepe ve Likya döneminden kalma Kayaköy antik şehri geziliyor. Geceleri sahile kurulan açık hava sinemasında vizyon filmler izlenebildiği gibi farklı konseptlerdeki gece kulüpleri ve barlarda ya da plaj partilerinde keyifli vakit geçiriliyor. Otelin ısıtılabilir havuzunun bir bölümü çocuklar için ayrılmış. Otelin sekiz barı ve iki restoranı var. Beş aydınlatılabilir tenis kortu, basketbol ve mini futbol sahası bulunan otelin mini kulübünde profesyonel çocuk animatörlerin ilgilendiği çocukları, gün boyu eğlence ve gece de çocuk diskosu gibi ayrıcalıklar bekliyor. Fethiye merkeze altı kilometre uzaklıktaki Hillside Beach Club’a en yakın havaalanı 55 kilometre uzaklıktaki Dalaman.

Fethiye ile ilgili detaylı bilgi için TIK 





Marmaris Turunç Hotel
Marmaris Çam Ormanlarının Denizle Buluştuğu Yerde,
Marmaris’in 20 kilometre güneyinde, Turunç koyunda bulunan dört yıldızlı Turunç Otel bölgedeki en büyük konaklama tesisi. Koyun tam ortasında bulunan otelin 200 metrelik kumsalı yarım ay şeklinde. Turunç koyu arkasındaki yemyeşil çam ormanları ve mavi bayraklı deniziyle Akdeniz’in en bakir koylarından biri. Kış aylarında sıcaklığı 15 derecenin altına inmeyen bölgede yazın ise ortalama sıcaklık 35 derece. Yöre halkının turizmin yanısıra bal, kekik, adaçayı ve keçiboynuzuyla da geçimini sağladığı bölgeye ismini veren turunçgiller, turizmin gelişmesiyle görülmez olmuş. Koyun birbirine uzanan uçları doğal bir tünelle Ege Denizi’ne açılıyor. İri taneli kumdan oluşan kumsalda şezlong ve şemsiyelerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Kumsalda ayrıca plaj voleybolu, su sporları ve dalış merkezi ve palmiye bar bulunuyor. Biri kapalı olmak üzere iki havuzu olan otelde, aerobik, su jimnastiği, tenis ve basketbol sahası, mini kulüp ve gün boyu animasyon var. 24’ü aile odası olmak üzere 4 blokta toplam 320 oda bulunuyor. Biri kumsalda ve biri de havuz başında olmak üzere dört barla hizmet vermektedir
Marmaris ile ilgili detaylı bilgi için TIK 
























Antalya  Glorıa Golf Resort

Acısu Nehri’nin kıyısındaki huzur,

Antalya Belek’teki yemyeşil, debisi düşük Acısu Nehri, denize paralel akıyor. Acısu Nehri’nin kıyısında bulunan Gloria Golf Resort, kumsala tahta nostaljik bir köprüyle bağlanıyor. İnce kumdan oluşan 800 metre uzunluğundaki plajda, şezlong ve şemsiyelerin yanı sıra şık dekorasyonlu pavilionlar da bulunuyor. Kumsalda ayrıca soyunma ve duş kabinleri mevcut. Plajda bulunan Galeon restoran/bar akşamları açık disko olarak kullanılıyor. Deniz ile çam ormanlarının arasında, 772 bin metrekarelik bir alanda kurulu olan Gloria Golf Resort’un, üçü kapalı, yedi havuzu, SPA merkezi, fitness salonu, kapalı spor salonu, tenis kortu ve bisiklet parkuru var. 492 odada 1130 kişinin konaklayabildiği tesislerde gün boyunca süregelen animasyonların yanı sıra Latin dans gösterileri, sirk, Türk gecesi ve su balesi gibi aktiviteler var. Belek merkeze yedi, Antalya şehir merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Gloria’nın havaalanına uzaklığı 42 kilometre. Tesisin dokuz ve 18 delikli üç golf sahasının tasarımı Fransız golf mimarı Michel Gayon ve belçikalı J.N.C International şirketinin danışmanlığı altında yapılmış. Otelle golf sahaları içeriden 2,7 kilometrelik patika bir yolla bağlanıyor. Golf sahalarına gitmek için shuttle hizmetinden de faydalanabiliyorsunuz ...

Antalya İle ilgili Detaylı Bilgi İçin TIK 

























Antalya Delphin Diva Premiere

Antalya'da her şey dahil tipinde lüks bir konaklama imkanı sunan Delphin Diva'da, 230 metre uzunluğunda özel bir plaj ve su kaydırakları olan açık bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Otel, Antalya Uluslararası Havalimanı'na 11 km uzaklıktadır.

Delphin Diva Premiere'deki geniş odaların tümünde, özel bir balkon ve uydu TV'li oturma alanı yer alır. Tüm odalarda en-suite banyo ve saç kurutma makinesi mevcuttur.

Delphin Diva Resort bünyesindeki çeşitli restoranlarda İtalyan, Japon, Türk ve Meksika spesiyaliteleri servis edilir. Otelde havuz bar ve plaj bar gibi çeşitli barlar da bulunmaktadır.

Otelde tenis kortu, basketbol sahası, bovling salonu ve yüksek teknolojiye sahip bir oyun odası vardır. Diva Premiere'de ayrıca sağlık ve güzellik salonu ile çocuklar için bir eğlence kulübü de yer almaktadır.

Lara Plajı'na sadece birkaç adım mesafede bulunan otel, Antalya şehir merkezine 15 km uzaklıktadır. Otelin özel otoparkı ücretsizdir.

























Antalya Maxx Royal Kemer Resort
Kemer'de yer alan Maxx Royal Kemer Resort'ta açık ve kapalı havuzların yanı sıra özel plaj, su parkı ve sadece çocuklara özel bir koy vardır. Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Tüm odalarda klima, balkon ve hidromasajlı küvet bulunmaktadır. Yemek alanı, elektrikli su ısıtıcısı ve kahve makinesiyle donatılmıştır. Özel banyoda spa küveti, saç kurutma makinesi ve bornozlar mevcuttur. Ayrıca minibar ve oturma alanı vardır.

Maxx Royal Kemer Resort'un özel plaj alanı ve tenis kortundan yararlanabilirsiniz. Diğer olanaklar arasında animasyon ekibi, gece kulübü ve oyun salonu sayılabilir. Tesis bünyesinde ve çevresinde kano ve su parkı gibi aktiviteler gerçekleştirilebilir. Tesiste ücretsiz otopark mevcuttur.

Maxx Royal Kemer Resort, her-şey-dahil hizmet vermektedir. Azure Court'taki restoranlarda uluslararası lezzetlerden oluşan alakart menü sunulur. Chocolatier'de ev yapımı nefis çikolatalar, Le Melange adlı fırında ise çeşitli tatlı ve kekler servis edilir.

Otel, Moonlight Park & Plajı'na 2,2 km, Kemer Yat Limanı'na 2,6 km ve Phaselis Antik Kenti'ne 6,7 km mesafededir. Antalya Havaalanı ise 42 km uzaklıktadır.

Kiriş, temiz hava, deniz kıyısında yürüyüş ve manzara ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenektir.

Antalya detaylı bilgi için TIK 
























WOW Bodrum  Resort

KonumWOW Bodrum Resort, Gümbet- Asarlık mevkiinde bulunup; Bodrum Havaalanı’na 35 km, Bodrum şehir merkezine 4 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.

KonaklamaWOW Bodrum Resort maksimum her şey dahil konseptinde olup, alkollü-alkolsüz içecekler, sabah-öğle- akşam açık büfe yemekler, öğlen çocuk büfesi (mini kulüpte), diyet büfe, bebek köşesi, snack servisi, gözleme çadırı, pastane, çay, kahve, bitki çayları, taze sıkılmış portakal suyu (ana restoranda), gözleme, geç yemek, gece aperatifi, a la carte restoranlar (Türk, Akdeniz, İtalyan), hizmeti sunulmaktadır. ‘Maksimum Her Şey Dahil’ akşam yemeği ile başlar, çıkış günü öğle yemeği ile son bulur.

Tesis OzellikleriWOW Bodrum Resort’te ana restoran, 4 adet a la carte restoran (Türk, İtalyan, Akdeniz, ücretli olarak Mangal Park Restoran), barlar, açık yüzme havuzu, açık aquapark, relax havuzu, kapalı havuz (ısıtmalı), çocuk havuzu, su jimnastiği, plaj voleybolu, mini futbol, basketbol, dart, koşu, su topu, tenis kortu, bisiklet turları, dans dersleri, step, aerobic&strecthing, gece şovları, disco, pugy club, bebek bakıcısı, motorlu su sporları (katamaran, wind surf board, yelken (sertifikalı), kano, balık avı, havuzda dalış dersleri, jet-ski, parasailing, ringo, dalış okulu, yelken okulu), masa tenisi, bilardo, play station, güzellik ve sağlık merkezi, fitness salonu, Türk hamamı, şok havuzu, sauna, masaj odaları, toplantı salonları, kuaför, internet cafe, doktor, hemşire, çamaşırhane ve kuru temizleme, telefon, faks, plajda özel pavilyonlar bulunmaktadır.
WOW Bodrum Resort 1 ana bina, 43 bloktan oluşup, 496 adet odası ve 1032 yatak kapasitesi mevcuttur. Otelin tüm odalarında balkon veya teras, banyo, tuvalet, duş, saç kurutma makinesi, direkt telefon, internet, merkezi ısıtma-soğutma, mini bar, kasa, LCD TV-uydu, çocuk kanalı, radyo yayını, terlik, bornoz (talebe bağlı), seramik zemin, kettle, çay&kahve bulunmaktadır.

Alkollü-alkolsüz içecekler, Sini Türk Restoran, La Gondola Restoran (İtalyan), Sancak Akdeniz Restoran, mini bar, taze sıkılmış portakal suyu (ana restoranda), emanet kasa (odada), fitness center, Türk hamamı, sauna, şok havuzu, mini club, gündüz spor etkinlikleri, gece şovları, canlı müzik, çeşitli partiler, konsept geceler, 30 dk başlangıç tenis dersleri, dans dersleri, çeşitli oyunlar, havuz oyunları, plaj voleybolu, DJ performansları, su ve kara jimnastiği, internet köşesi, çocuk discosu, yetişkin discosu, PS3 oyun odası, tenis raket ve topları, katamaran (sertifika gereklidir), rüzgar sörfü (sertifika gereklidir), yelken (sertifika gereklidir), kano, boccia, basketbol, mini futbol, masa tenisi, havuzda ilk deneme dalışı, havlu, şemsiye-tente, şezlong, hamaklar, minderler, odalar ve genel alanlarda wi-fi erişimi, dart, yürüyüş, bisiklet, step aerobic, su topu, maske-şnorkel, bilardo otel misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Çocuk KonseptiWOW Bodrum Resort küçük misafirlerine çocuk havuzu, Pugy Club (mini kulüp)-(4-7 yaş), Jokers (8-12 yaş), bebek yatağı, çocuk discosu, çocuk büfesi, bebek bakıcısı (ücretli) hizmeti sunmaktadır.

PlajWOW Bodrum Resort’un 200 m kum plaj mevcut olup, plaj içerisinde ücretsiz havlu, şemsiye/tente, şezlong, minder ve hamak, pavilyon (plajda ücretli özel dinlenme alanları) hizmeti sunulmaktadır.

Bodrum ile ilgili detaylı bilgi için Tık 

























GOLDEN KEY HİSARÖNÜ

Kırmızı kumlu plajda kano, yelkenli, jet ski

Marmaris’in Hisarönü mevkiinde bulunan Golden Key Hisarönü, 1980’lerin rustik tarzında; kütük çam mobilya ve patcwork örtülerle döşenmiş. Yüzme havuzunu çevreleyen altı villa sarmaşıkların arkasında dağın yamacına gizlenmiş. Havuzun ilerisindeki geniş çayırlık palmiyelerle noktalanmış. Onun ilerisinde ise 70 metrelik kırmızı kumlu özel plaj var. Kumsalda kano, yelkenli, jet ski gibi su sporları yapılabiliyor, ayrıca soyunma kabinleri, şezlong, şemsiye ve snack bar var. Çam ağaçlarının altına kurulan hamaklar, dağ bisikletleri, balık avı Golden Key Hisarönü’nü cazip kılıyor. Villalar iki ve döt kişilik süitlerden oluşuyor. Otelin güzellik merkezinde yüz maskesi ve masaj yaptırabilirsiniz. Restoran 40 kişi kapasiteli.
























Rixos Premium Bodrum 
Muhteşem tesiste  dünya standartlarında hizmeti deneyimleyin.

Rixos Premium Bodrum'da 2 açık yüzme havuzunun yanı sıra organik güzellik bakımları, sağlık havuzu ve spor salonu ile tam hizmet sağlayan bir spa bulunmaktadır. Otel, Bodrum Havaalanı'na arabayla 25 dakika uzaklıktadır.

Tesis, 187.000 m²lik özel bir arazi üzerine kurulmuştur. Tesiste çevredeki çam ağaçlarının manzarasını sunan boydan boya pencerelere sahip, eşsiz bir şekilde dekore edilmiş odalar yer alır. Tüm odalarda klima, düz ekran TV ve özel balkon bulunmaktadır.

Rixos Premium Bodrum'da basketbol, ​​futbol ve voleybol sahaları gibi çeşitli spor olanakları yer almaktadır. Konuklar yoga veya profesyonel dans derslerine girip keyifli vakit geçirebilirler. Çocuklar, bebek odası, aktivite salonu, müzik odası ve sinema içeren büyük çocuk kulübünde eğlenebilirler.

Tesiste uluslararası ve yöresel yemekler servis eden 10 restoran ve bar hizmet vermektedir. Sofistike bir ortama sahip Layali'de baharatlı Lübnan yemekleri sunulmaktadır. Konuklarına suşi ve kokteyller servis eden Aja Bar ise panoramik gün batımı manzaralarına sahiptir.

Rixos Premium Bodrum, Torba'ya 2 km uzaklıktadır. Bodrum'un merkezindeki kafeler ve mağazalar otele 10 km mesafede yer almaktadır. 




























Liberty Hotels Lykia - Lykia World Oludeniz

Ölüdeniz sahilinde bulunan Liberty Hotels Lykia, 750 metre uzunluğunda özel bir plaja, 19 yüzme havuzuna, 3 delikli bir golf sahasına ve spa merkezine sahiptir. Otel, dalıştan yamaç paraşütüne geniş bir etkinlik yelpazesi sunmaktadır.

Yeşil bir bahçe içinde yer alan Liberty Hotels Lykia'nın geniş villalarında mutfak gereçleriyle donatılmış özel bir mutfak vardır. Her villada klima, düz ekran TV, balkon bulunmaktadır. Her birimde çay-kahve seti de yer alır.

Liberty Hotels Lykia'da dünya mutfağından çeşitli lezzetler servis eden 9 restoran ile çocuklar için özel olarak tasarlanmış 2 restoran hizmet vermektedir. Ek ücret karşılığında alakart restoranlarda deniz ürünlerinin ya da İtalyan ve Uzakdoğu mutfağının tadını çıkarabilirsiniz. Tesis bünyesinde 10 bar, 2 kafe ve bir şarap evi hizmet vermektedir.

Çocuklarınız su kaydıraklarında vakit geçirirken, siz de açık, kapalı, ısıtmalı veya sadece yetişkinlere ayrılmış havuzların keyfini çıkarabilirsiniz. Spa merkezinde hamamlar ve çeşitli masaj uygulamaları mevcuttur. Su sporları tesisleri ile fitness merkezi de hizmetinizdedir.

Ölüdeniz ilçe merkezi otele 3 km mesafededir. Dalaman Havalimanı ise 71 km uzaklıktadır. 

























Puravida Resort Seno Sarıgerme

Sarıgerme'de tenha bir koyda yer alan Puravida Resort Seno Sarıgerme, ücretsiz şezlongların, şemsiyelerin ve çardakların yer aldığı özel plaj alanına sahiptir. Bu tesis, plaj kenarında bir lagün havuzu, geniş güneşlenme teraslı sonsuzluk havuzları ve kapsamlı spa olanakları sunar. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sağlanmaktadır.

Puravida Resort Seno Sarıgerme'nin konuk odalarında manzaralı balkon ve oturma alanı mevcuttur. Odaların her birinde minibar, klima ve düz ekran uydu TV vardır. Emanet kasası da standarttır.

Terasta yer alan restoranda, açık büfe tarzındaki tüm yemeklerinizi panoramik deniz manzarası eşliğinde yiyebilirsiniz. Gün boyu hafif atıştırmalıklar ve içecekler servis edilir.

Konuklar spor salonunda egzersiz yaptıktan sonra Türk hamamında gevşeyebilir. Sauna, masaj, sağlık havuzu ve spa olanakları sağlanmaktadır. Diğer aktiviteler arasında su sporları, basketbol, masa tenisi, bilardo ve dart mevcuttur. Tesis bünyesinde tenis kortu da yer alır.

Günün 24 saati açık olan resepsiyondan ve konsiyerj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Personelden araç ve bisiklet kiralama konularında yardım alabilir ve ek ücret karşılığında havaalanı servisinden faydalanabilirsiniz. Otel bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur. Dalaman Havalimanı ise 20 km uzaklıktadır. 























Tatil ve seyehat planlamanızda otelde ödeme imkanı ile 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder