TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

18 Haziran 2016 Cumartesi

Kız Kıza Tatil




Kız kıza tatil, Malum kıştan çıktık yorulduk ve stresli iş ortamlarında çalıştık tatil dönemine  gelindi
Üniversite yıllarımızdaki arkadaşlarımızla ,iş ortamındaki veya sosyal çevremizdeki arkadaşlarımızla tatil yapmak, hadi arkadaşlar deyip  kız kıza neler yapılmaz ki , Alışveriş doğa yürüyüşleri, tatil aktiviteleri eğlence yurt içi veya yurt dışı hiç fark etmez...:)
Eh  bayanların tatil ve keşfetme isteği erkeklerden daha fazladır .

Kız kıza tatilde öncelikle güvenli ve  yerlerde konaklamak gerekmektedir önemli bir ayrıntıdır ..

Kadınların tutkusu Alışveriş için Milano
Kadınlarla gidilen bir tatilde alışverişe olan ilgi ve buna ayrılan zamanın bir değerlendirmesini yaptık, karşımıza Milano çıktı! Dünyaca ünlü markalara ait butikleri bulabileceğiniz bu şehrin caddelerini günlere yayarak keşfedebileceksiniz. Elinizde kahveniz, sizi büyüleyen vitrinlerle Milano’da tanışmanın mutluluğunu paylaşmak size çok iyi gelecek. Milano yalnızca lüks ve pahalı alışverişin adresi değil tabii. Via Papiniano pazarında tezgâhlarda bulunan şıklığı çok uygun fiyatlarla yakalayabilirsiniz!Kadınlarla gidilen bir tatilde alışverişe olan ilgi ve buna ayrılan zamanın bir değerlendirmesini yaptık, karşımıza Milano çıktı! Dünyaca ünlü markalara ait butikleri bulabileceğiniz bu şehrin caddelerini günlere yayarak keşfedebileceksiniz. Elinizde kahveniz, sizi büyüleyen vitrinlerle Milano’da tanışmanın mutluluğunu paylaşmak size çok iyi gelecek. Milano yalnızca lüks ve pahalı alışverişin adresi değil tabii. Via Papiniano pazarında tezgâhlarda bulunan şıklığı çok uygun fiyatlarla yakalayabilirsiniz!

Milano'da Konaklayabileceğiniz Otellerin Listesi İçin Tık 


Tatları ile Paris
Aşkın şehridir Paris ama kız kıza bunalıma girmeye hiç gerek yok .. Sokak şarkıcılarının müziğinde dans etmek özellikle parfüm ve değişik aksesuarların satıldığı mağazalarda alışveriş yapmak Notre Dame Kilisesi’ne yapacağınız ziyaretten sonra Paris’in meşhur caddesi Champs-Elysees’de alışveriş turunuza devam edip  yine Paris’in en iyi kafelerinde makaron ve kahve içmek  Eyfel kulesinden Paris'e tek taşımı kendim aldım şarkısını söylemek :) Paris'te güzel pastanelerinde  Fransa ya  has tatlılarını tatmak güzel bir deneyim olmazmı ?...

Paris'te Konaklayacağınız Otellerin Listesi İçin Tıklayınız 


Gizemli Dubrovnik

Game of Thrones sevdalısı iseniz, sizi buraya alalım. El değmemiş antik dokusu, Dubrovnik’i Game of Thrones dizisinin çekimleri için ideal bir yer haline getiriyor ve dizinin büyük bir bölümü bu şehirde çekiliyor. Güvenli ve doğal bir şehir olan Dubrovnik, sizin için ideal bir rota. Game of Thrones turları ile şehrin antik değerlerini keşfedebilir, kusursuz Dubrovnik plajlarında güzel bir yaz tatili yapabilirsiniz.


Eğlenmek İçin Amsterdam
Hollanda'nın ve neredeyse Avrupa'da eğlence  dendiğinde akla gelen şehridir Amsredam , özel barların gece kulüplerinin ve  müzik dinletilerinin ve  çılgınca eğlencenin yeridir. Gündüz şehrin güzelliklerini kanallarını yel değirmenlerini gezip gecede sabaha kadar dans edebilirsiniz .

Amsterdam'da Konaklayabileceğiniz Otellerin Listesi İçin Tıklayınız 



Yurt içinde de kız kıza  tatil yapabileceğiniz yerlerden de fikir vermek isteriz ..

Sığla Bahçesi Fethiye
Ülkemizin en güzel tatil beldelerinden biridir Fethiye'de tatil yapmak arkadaşlarınızla doğasını tarihini keşfetmek  tekne turları ile  denizin keyfine varmak .. Paspa turdan yerel kıyafetler almak ve Hisar önünde eğlenmek

Fethiye'de Konaklama yapabileceğiniz oteller için Tıklayınız 




 Huzurun Şehri İzmir...
İzmir kız kıza  tatil yapabileceğiniz en güzel yerlerden biridir . kendinizi rahat ve  özgür hissettiren  tarzı sizi hemen sarar. çevresinde  özellikle Çeşme, Foça gibi güzel sahil yerlerinde denizin keyfine varırsınız . İzmir Kemer altı çarşısında Kızlarağası hanında kahvenin güzel kokusunda  sohbet Kordonda gün batışında midye yemek faytonla Kordonu gezmek güzel deneyimleri yaşamanıza yardımcı olacaktır .

İzmir'de Konaklama Yapabileceğiniz Otellerin Listesi İçin Tıklayınız 


Kayaların Gelin Dansı Kapadokya
Türkiye'nin ve Dünya'nın en gizemli yerlerinden biridir Kapadokya, görülmesi  yaşanılması gereken keşifleri açık olan yerdir. coğrafyasını ilk gördüğünüzde böyle bir yerin Türkiye'de olduğunu bilmek mutluluk verecektir size, Kapadokya da gün içinde  çevre gezileri Avanos ta  takı mağazaları ve çömlek atölyeleri gecelerine özel showlarla dolu eğlenceleri sizleri mutlu edecektir . Kapadok yada en özenmli aktivitelerin başında gökyüzünden bölgeyi görmek ve fotoğraf karelerine almak gelir . kız kıza neşeli bir tatil yapacağınız dan emin olabilirsiniz .

Kapadokya da konaklama yapabileceğiniz otellerin Listesi İçin Tıklayınız 



Arkadaşlarınızla planladığınız tatil de daha değişik tatil fikirlerimizi görmek için sadece Tıklayınız 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder