TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

20 Mart 2018 Salı

Amsterdam'daki eski kütüphane hotel


Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan 1974 yılında, mimarlık firması Gerard de Klerk, Amsterdam'ın kalbinde şehrin en önemli halk kütüphanesine ev sahipliği yapmak için doğal bir taş cepheye sahip zarif bir bina tasarladı. 2007 yılında kütüphane şehrin farklı bir bölümüne taşındı ve beş yıldızlı güzel bir Otel için yer açtı. Andaz Amsterdam Prinsengracht - A Hyatt Hotel  , kanalların kalbinde yer almaktadır ve Marcel Wanders tarafından tasarlanan zarif odalar sunmaktadır. Güzel lobide dinlenebilir ve Otel genelinde genç sanatçıların video sanatlarına hayran kalabilirsiniz. Bluespoon Restaurant, mevsime göre Hollandalı bir twist ile taze yerel ürünlerle hazırlanan yemekler servis etmektedir.

Andaz Amsterdam Prinsengracht'ta konukların masajların keyfini çıkarabilecekleri bir spa ve sağlıklı yaşam merkezi vardır. Otelin sunduğu diğer olanaklar arasında vale park hizmeti, ücretsiz bisikletler ve bebek bakım hizmeti yer almaktadır. Gazeteler ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Rijksmuseum ve Anne Frank Evi otele 1 km mesafededir. Vondelpark yürüyerek 10 dakika uzaklıktadır. Birçok bar ve kulüp içeren Leidseplein otele 400 metre uzaklıkta yer alır.
Daha fazla bilgi için Tıkla















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder