TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

8 Ekim 2018 Pazartesi

Tatil'de Hobi







Herhangi bir neden  ile  seyahate çıktığımız da iş ve büyük şehirlerin stresinden uzaklaştığımız da  kendimizi  rahatlatacak uğraşlar bulmak isteriz, bu güzel boş zamanlar da hobi edinebiliyor muyuz ? Bazen de hiç bir yere gidilmese de  evimizde  tatil yapabiliyoruz.
Tatili aslında huzurlu olduğumuz her ortamda geçirdiğimiz boş zamanlar olarak ta görebiliriz .

Bu güzel  boş saatlerde bireysel veya sevdiklerimizle gerçekleştirebileceğimiz Hobiler neler olabilir ?

Günlük yaptığımız rutin işlerin haricinde  neler den zevk alıyoruz ?

Bulunduğumuz ortam çevre ve koşullar bize hobi olarak neyi sunabilir veya biz hobi olarak neyi oluşturabiliriz?

 Erkeklerin aklına hemen  Balık tutmayı sevenler için iyi bir fırsat. Gittiğiniz yerde hem sahilin keyfini çıkarabilir hem de amatörce balık tutma keyfini yaşarsınız. Avlanma dönemi açıldığında gerekli izinleri alarak avlanabilirsiniz. Beyninizi rahatlatacak ahşap işlerle vakit geçirmeniz mümkün. İlginç ahşapları alarak boyayabilir ve sevdiklerinize hediyeler yapma fırsatını tatilde bulabilirsiniz.

Bayanların Tatilde Yapacakları Özel Hobiler
Değişik taşlarla kendinize ve sevdiklerinize takılar yapmanın en güzel dönemi tatildir. Gittiğiniz tatil yöresinde vitray kurslarına, minyatür sanatı kurslarına ya da hat çalışmalarına katılabilirsiniz. İş döneminiz süresinde yapamadığınız ve içinizde kalan güzel hobileri tatil süresince yaparak, kendinizi geliştirebilirsiniz.El işlerinde Ülkemiz çok zengin yapımlarını öğrenebilir sonrasında da özgün motiflerinizi geliştirebilirsiniz

Tatilde Seçilecek Hobiler
Resim yapmayı ya da ilginç yerleri fotoğraflamayı seviyorsanız, tatil mekanlarında bu hobilerinizi gerçekleştirme vakti. Çiçek yetiştirmeyi sevenler ise farklı çiçekleri keşfederek kendi evlerinin dekorasyonu için tatilde yetiştirebilirler. Akşamları puzzle ile güzel tablolar hazırlayabilirsiniz. Satranç ve dama ile sevdiklerinizle hoş saatler geçirebilir ve zihninizi çalıştırabilirsiniz. Gittiğiniz yerlerden ilginç yaprakları toplayarak onları kurutabilirsiniz.

Hobilerinize ve severek yapacağınız uğraşlarınıza sporu dahil ederek, yıl boyunca bedeninizde
biriken toksinleri atarak başlayabilirsiniz. Yamaç paraşütü, kayak, bisiklete binmek, su sporları ya da dağcılık gibi birçok farklı spor türü bulunur. Önemli olan seveceğiniz bir dalı tatil süresince yapmak. Çok farklı hobilerle zamanınızı daha iyi değerlendirme vakti.

Sevdiklerinizle gideceğiniz tatil yörelerinde de sevdiğiniz uğraşları yaparak, tatili daha anlamlı hale getirmeniz çok kolay. Gittiğiniz yörelerin yemek kültürlerini öğrenebilir ve yemek menünüzü geliştirebilirsiniz. Tatil yaparken eğlenmeyle birlikte kendinizi geliştirin. Gezdiğiniz yerlerin güzel fotoğraflarını çekmek bile sizlere yeni bir uğraş sağlar. Gezdiğinin yerlerin özel hediyelik eşyalarını alarak farklı hobiler tasarlayabilirsiniz. En güzeli istediğiniz hobiyi seçmeli ve tatil yaparken de tatilin keyfini doyasıya yaşamalısınız.

Zamanın keyfi ürettiklerimizle değerli olur , keyifle yapılan her çalışma beynimizi dinlendirerek diğer çalışmalarımızı da güçlendirir.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder