TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

27 Aralık 2015 Pazar

Tatil Fikri Kuşadası Otelleri

Booking.com                                          KUŞADASI OTELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ



Bir çok eğlenceyi  keşfi  içinde bulundurur Kuşadası... Yeni yıla Kuşadası'nda girmeye ne dersiniz? veya çocuğunuzun sömestre tatilinde Çevresindeki Selçuk  ve Şirince ile de tatilinize renk katacaktır Kuşadası  .. #tatilfikri

Kuşadası Otelleri

1- Carisma De Luxe Hotel
Charisma, 60 metre uzunluğunda özel plajı bulunan 5 yıldızlı bir oteldir. Tesis, muhteşem Ege Denizi manzaralı bir sonsuzluk havuzu sunmaktadır. Otelden Kuşadası'nın alışveriş ve eğlence bölgesine 15 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Deniz manzaralı balkon ve spa küveti Charisma'nın tüm odalarında standarttır. Odaların tamamında uydu kanallarını izleyebileceğiniz LCD TV ve minibar vardır. Otelin ortak kullanıma açık alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilirsiniz.

Charisma De Luxe Hotel'deki dinlenme seçenekleri arasında, içinde Türk hamamı bulunan ısıtmalı kapalı havuz, sauna ve güzellik merkezi yer alır. Otelin plajında su sporları yapılmakta ve bir dalış merkezi bulunmaktadır.

Moonlight Restaurant'ta Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler servis edilmektedir. Black Coffee pastanesinde ise pastaların ve tatlıların tadına bakabilirsiniz. Ayrıca Pino Bar'da kendi salatanızı hazırlayabilirsiniz.

Charisma Hotel, Efes'e 20 km, Milet ve Priene'ye ise 45 km mesafede yer alır. İzmir Uluslararası Adnan Menderes Havalimanı ise 70 km uzaklıktadır.

 www.tatilfikri.com.tr



2-Double Tree By Hotel
Kuşadası'ndaki marinanın karşısında yer alan bu otelde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve 24 saat açık fitness merkezi mevcuttur. Şık çatı restoran-bar, Ege Denizi'nin ve şehrin panoramik manzaralarını sunmaktadır.

Odalar boydan boya pencerelere ve çağdaş tarzda tasarıma sahip olup klimalı ve balkonludur. Odalarda düz ekran uydu TV, minibar ve elektrikli su ısıtıcısı vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo malzemeleri, bornoz ve saç kurutma makinesi bulunur.

DoubleTree by Hilton Kuşadası'nın bünyesindeki restoranda yerel ve mevsimlik mutfaklardan lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Kahvaltı açık büfe olarak servis edilmektedir. Barda alkollü ve alkolsüz içecekler sipariş edilebilir.

Otelin spa ve masaj olanakları dinlenmek için idealdir. Otel bünyesinde oda servisi, çamaşırhane ve döviz bozdurma hizmetleri sağlanmaktadır. Otelin hızlı internet erişiminden tüm odalarda ücretsiz, lobide ise ek ücret karşılığında yararlanabilirsiniz.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı, DoubleTree by Hilton Kuşadası'na 65 km mesafededir. Efes antik kenti 16 km uzaklıktadır. Özel otopark ücretsizdir.

 www.tatilfikri.com.tr

3-Korumar Hotel
Güvercin Adası'nın büyüleyici manzarasını sunan Korumar, Ege Denizi'nin kıyısındaki bir falezde yer alan, 5 yıldızlı bir oteldir. Otelde 2 özel plaj, 2 yüzme havuzu ve kapsamlı spa olanakları yer almaktadır.

Korumar Hotel Deluxe'ün odaları deniz manzarasına sahip mobilyalı özel balkonlara açılmaktadır. Tüm odalarda sıcak ve samimi bir oturma alanı, duş ya da küvetle donatılmış bir en-suite banyo ve uydu TV kanalları mevcuttur.

Konuklar Türk lezzetleri ve uluslararası klasik yemekler arasından seçim yapabilir. Yemek keyfinizi çeşitli şaraplar eşliğinde deniz manzaralı terasta yapabileceğiniz gibi daha şık bir atmosfere sahip iç mekanı da tercih edebilirsiniz.

Tesiste tenis kortları, spor salonu, geleneksel tarzda bir hamam, hidromasajlı küvet ve masaj uygulamaları yer almaktadır. Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Küçük konuklar otelin oyun alanında eğlenceli saatler geçirebilir.

Kuşadası'nın hemen yakınında yer alan Korumar Deluxe, her ikisi de arabayla 20 dakikalık mesafede bulunan geleneksel Kirazlı köyünü ve Helenistik dönemden kalma Pigale harabelerini keşfetmek için harika bir yerdir. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur.

 www.tatilfikri.com.tr


4- Batıhan Beach Resort & Spa
Ege kıyısında yer alan bu sahil otelinde özel plaj, kaydıraklara sahip 3 adet büyük açık yüzme havuzu ve spa olanakları bulunmaktadır. Otelde ücretsiz Wi-Fi ve klima içeren odalarda konaklama olanağı sunulmaktadır.

Batıhan Beach Resort & Spa'nın zarif odaları samimi bir ortam oluşturmak için yumuşak renklerle dekore edilmiştir. Odaların hepsinde deniz, havuz veya bahçe manzaralı balkon bulunmaktadır. Bazı odalar havuza açılan bir verandaya sahiptir.

Otel bünyesinde 3 restoran, 2 bar ve bir gece kulübü yer almaktadır. Ana açık büfe restoran tüm yemekleri servis etmektedir. Konuklar alakart restoranda Çin, Meksika ya da İtalyan yemeklerinin tadını çıkarabilir. Otelin barında lezzetli kokteyller sunulmaktadır. Ücretsiz beş çayı ve öğleden sonra atıştırmalık yiyecek hizmetleri de temin edilmektedir.

Spa merkezinde Türk hamamı, sauna ve kapalı yüzme havuzu vardır. Konuklar masaj ve güzellik bakımları yaptırabilirler. Spor yapmak isteyen konuklar için tam donanımlı bir fitness merkezi bulunmaktadır. Otel, 3 su kaydıraklı bir su parkı sunmaktadır. Tesiste 4-12 yaş aralığındaki çocuklar için bir mini kulüp, basketbol, tenis, plaj voleybolu ve mini golf sahası da mevcuttur.

 www.tatilfikri.com.tr


 www.tatilfikri.com.tr


Booking.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder