TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

29 Aralık 2015 Salı

Tatil Fikri Antalya Otelleri

Antalya her mevsim tatil ve dinlenmek istediğimizde bizlere kucağını açar tatil fikriniz de  Antalya var ise sizler için yeni yıl galası olan otelleri bir araya getirdik ... #tatilfikri

1-Rixos Downtown 

 www.tatilfikri.com.tr

Rixos Downtown Hotel Özellikleri 
Konyaaltı Plajı'nın yakınındaki Atatürk Kültür Parkı'nda, egzotik bahçeler içinde yer alan bu 5 yıldızlı otel, deniz ve Toros Dağları manzaralıdır. Bünyesinde 4 restoran seçeneği ve lagün tarzında bir havuz bulunan otel, plaja ücretsiz ulaşım servisi sağlamaktadır. Konyaaltı Plajı 300 metre mesafededir.

Lüks Rixos Downtown'ın konukları, modern spor salonu ve 2 tenis kortundan yararlanabilirler. Spa alanındaki Türk hamamında yorgunluk atabilir ya da rahatlatıcı masaj uygulamalarının keyfini çıkarabilirler.

Panoramik teraslı Rixos Lounge'un şık ortamında dünya mutfaklarından seçkin lezzetler servis edilir. Konyaaltı Plajı'ndaki Beach Bar&Restaurant ise alakart menüyle hizmet vermektedir. Otelde egzotik kokteyllerin ve hafif atıştırmalıkların tadını çıkarabileceğiniz çeşitli barlar da mevcuttur.

Gösterişli kumaşlarla dekore edilmiş aydınlık konuk odalarında Antalya veya Akdeniz manzaralı özel balkon vardır. Düz ekran uydu TV ve kanepeli oturma alanı da bulunmaktadır.#tatilfikri


 www.tatilfikri.com.tr


Crowne Plaza Antalya 5 yıldızlı, lüks bir konaklama sunmaktadır ve kesintisiz Akdeniz manzaralarına sahiptir. Otelde kapalı ve açık havuzlar, kapsamlı bir spa ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Konuklar odalarındaki düz ekran uydu TV'nin keyfini çıkarabilir veya balkondan deniz manzarasını seyredebilirler. Crowne Plaza'nın lüks odalarının bazılarında oturma alanı ve spa küveti bulunmaktadır.

Crowne Plaza Antalya'da açık büfe kahvaltı, Türk lezzetleri ve uluslararası yemeklerin servis edildiği 3 adet restoran vardır. Yemeklerin tadını içeride veya terasta çıkarabilirsiniz.

Son teknolojilerle donatılmış olan fitness merkezinde kardiyovasküler ekipmanlar ve ağırlıklar mevcuttur. Tavandan tabana pencereler Antalya'nın manzaralarını sunmaktadır. Zeus Spa Merkezi'nde Fin saunası ve Türk hamamı yer almaktadır.#tatilfikri

 www.tatilfikri.com.tr

Deniz kıyısında yer alan bu 5 yıldızlı otelde açık yüzme havuzu ve spa olanakları bulunmaktadır. Akra Barut Hotel'in ana restoranında Türk ve Akdeniz mutfağından lezzetler servis edilmektedir.

Akra Barut'un tüm odalarında Akdeniz veya Toros Dağları manzaralı balkon mevcuttur. Otelin modern tarzdaki odaları, düz ekran uydu TV ve ücretsiz Wi-Fi ile donatılmıştır.

Sağlıklı yaşam merkezinde sauna, Türk hamamı ve çeşitli masaj hizmetleri sunulmaktadır. Konuklar iyi donanımlı spor salonunda egzersiz yapabilir veya tesisin kortlarında tenis oynayabilir.

Akra Barut Hotel bünyesinde birden fazla restoran ve bar bulunmaktadır. Konuklar organik yiyeceklerin, Türk yemeklerinin ve çeşitli atıştırmalıkların tadını çıkarabilir.

Akra Barut Hotel, Antalya'nın merkezine 3 km mesafededir. Antalya Uluslararası Havaalanı yaklaşık 15 km uzaklıktadır. Otel bünyesindeki otopark ücretsizdir.#tatilfikri


 www.tatilfikri.com.tr

Konyaaltı Plajı'ndaki bu 5 yıldızlı lüks tesis, Antalya'nın hareketli kent merkezine yakındır. Otelde açık yüzme havuzu, tenis kortları ve modern bir spa bulunmaktadır.

Porto Bello Resort & Spa'nın konuk odalarında balkon, düz ekran uydu TV ve oturma alanı vardır. Tüm odalarda minibar mevcuttur.

Porto Bello'nun konukları otelin restoranlarında dünya mutfağından çeşitli yemeklerin tadını çıkarabilirler. Yemekler içeride veya açık havada servis edilmektedir ve bir kadeh yerel şarap eşliğinde sunulabilir.

Porto Bello'daki dinlenme seçenekleri arasında sauna, hidromasajlı küvet ve masaj hizmetleri sayılabilir. Palmiye ağaçlarıyla çevrili bir açık yüzme havuzu ve en son teknolojiye sahip kardiyovasküler aletlerin yer aldığı modern bir spor salonu da mevcuttur.

Bey Dağları'nın eteklerinde yer alan Porto Spa, Antalya Uluslararası Havalimanı'na 22 km mesafededir. Otel bünyesinde ücretsiz otopark mevcuttur.#tatilfikri

 www.tatilfikri.com.tr

Hotel Su Özellikleri 
Konyaaltı Plajı'nda, kusursuz bir beyaz binada hizmet veren Hotel SU, modern minimalist bir tasarıma ve kapsamlı bir spa merkezine sahiptir. Otelde kapalı ve açık yüzme havuzları ile 6 adet yemek mekanı seçeneği bulunmaktadır. Her konuğa özel ikramlar ve ücretsiz banyo malzemeleri sunulmaktadır.

Hotel SU'daki tüm oda ve süitlerde, şık iç mekanlar ve zevkinize göre ayarlayabileceğiniz bir aydınlatma sistemi mevcuttur. Tüm konaklama birimlerinde kanepe içeren bir özel balkon vardır.

Konuklar birçok şezlong ve güneş şemsiyesi ile çevrili olan açık yüzme havuzundan faydalanabilir. Spor yapan misafirler, donanımlı spor salonu ile tenis ve squash kortlarını kullanabilir.

Otelde Türk hamamı, sauna ve masaj odaları içeren eksiksiz bir spa gibi rahatlama olanakları da bulunmaktadır. Hotel SU bünyesinde kuaför ve kapalı çarşı da mevcuttur.

Yemek seçenekleri Akdeniz'den Japon ve dünya mutfaklarına kadar değişiklik göstermektedir. Konuklar ayrıca havuz kenarındaki restoranda ve plaj barda atıştırmalık ve içeceklerin tadını çıkarabilir#tatilfikri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder