TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

28 Aralık 2015 Pazartesi

İzmir Otelleri

#tatilfikri






























Yaz aylarının yaklaştığı bu günlerde  hem tatilinizde hem de iş seyehatınızda  İzmirde Konaklayacağınız tesislerrin listesini sizler için belirledik .
Ege'nin İncisidir İzmir, sizlere güzel otelleri ve inci gerdanlık körfezi ile misafir eder..
İzmir'in gezilecek yerleri için Tıklayınız

İzmir Otelleri
1- Balçova Termal Hotel 
Güzel ve yeşil bir bahçe ile çevrili Balçova Termal Hotel, doğal termal kaynaklara sahip bir spa ve sağlıklı yaşam merkezi sunmaktadır. Otelde 2 Türk hamamı, 2 açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, su kaydırakları ve 6 tenis kortu bulunmaktadır.

Balçova Termal Hotel'in klimalı odaları TV, kasa ve mini buzdolabı ile donatılmıştır. Tüm odalarda termal su içeren özel bir banyo vardır. Ücretsiz Wi-Fi erişimi de mevcuttur.

Balçova'nın alakart restoranında Türk ve batı mutfağından seçme lezzetler sunulmaktadır. Belirli hastalıklar için özel diyetler de mevcuttur. Kafe&bar gün boyunca içecek ve atıştırmalıklar servis etmektedir.

Spa merkezinde sauna, hidromasajlı küvet ve kaplıca banyoları bulunmaktadır. Otel hastalıklar için fizyoterapi, elektroterapi ve bakımlar da dahil olmak üzere tedaviler sunmaktadır. Otelde 24 saat ambulans hizmeti ve acil tıbbi ekip de mevcuttur.

İzmir kent merkezi otele 8 km mesafededir. İzmir Adnan Menderes Havaalanı ise 18 km uzaklıktadır. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark vardır.

Balçova, manzara, deniz ve dost canlısı insanlar ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.

2- Key Hotel 
İzmir'in kalbinde tarihi bir binada yer alan Key, 34 odalı lüks bir oteldir. Sahil restoranı, barı ve 250 şişeli şarap mahzeni vardır. Technogym ve Kinesis ekipmanlarıyla donatılmış sağlıklı yaşam alanından da faydalanabilirsiniz.

Key'in şık ve zarif odalarında IPTV, IP telefon ve iPhone yuvaları mevcuttur. Otel genelinde internet erişimi ücretsizdir. Konuk odalarında alkolsüz minibar içecekleri, çay ve kahve ücretsiz olarak ikram edilmektedir.

Key Restaurant, Ege esintileri taşıyan uluslararası yemeklerle hizmetinizdedir. İzmir Körfezi'nde gün batımlarını izlerken yemeğinizden daha çok zevk alacaksınız. Kahvaltı büfesinde Türk ve dünya lezzetleri, öğle ve akşam yemeklerinde alakart menüler servis edilir.

Çeşitli kitap ve dergileri bulabileceğiniz Lobby Bar, dinlenmek için mükemmel bir mekandır. Burada aromatik kahve karışımlarının, kokteyl ve alkollü içki çeşitlerinin tadını çıkarabilirsiniz. Odaya yemek servisi 7/24 hizmetinizdedir.

 www.tatilfikri.com.tr

3-Kilim Hotel 
İzmir'de stratejik bir konuma sahip bu 3 yıldızlı otel, iş ve alışveriş bölgelerinin merkezinde olup Kemeraltı Çarşısı'na yürüme mesafesinde hizmet verir.

Samimi bir ev ortamına sahip Kilim Hotel, şehri ziyaret sebebiniz ne olursa olsun, İzmir'de keyifli bir konaklama için ideal bir mekandır. İzmir, İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en kalabalık üçüncü şehridir ve en büyük limanına ev sahipliği yapar. Otelde kaldığınız süre boyunca, körfezin iki yakasındaki Karşıyaka ve Göztepe semtlerinin, özellikle gün batımında nefes kesen manzaralarını izleyerek dinlenebilirsiniz.

Kilim Hotel'in tüm klimalı odalarında aynalı bir tuvalet masası ve oturma alanı mevcuttur. İngilizce yayın yapan bir uydu TV de bulunmaktadır. Oteldeki odaların tamamında ücretsiz Wi-Fi ve küvetli banyo vardır.
 www.tatilfikri.com.tr

4-Kaya Izmir Thermal & Convention 
Yakın zamanda hizmete girmiş olan Kaya otel, İzmir'in Balçova ilçesinde yer almaktadır. Otel, bölgedeki en büyük termal kaplıca ve spa tesislerine, kapalı ve açık havuzlara ve iyi donanımlı bir spor salonuna sahiptir.

Kaya İzmir Thermal & Spa'nın odaları çağdaş mobilyalarla döşenmiş olup düz ekran uydu TV ve klimayla donatılmıştır. Odalarda oturma alanı ve çalışma masası bulunmaktadır.

Otelin restoranı Türk ve dünya mutfaklarından spesiyallerle hizmet vermektedir. Konuklar ayrıca özenli oda servisinden de yararlanabilirler.

Geniş kapsamlı spa, hidromasajlı küvet, geleneksel Türk hamamı, sauna ve masaj olanaklarının yanı sıra bir dizi yüz ve vücut bakımı da sunmaktadır. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

 www.tatilfikri.com.tr

5-Pasaport Pier Hotel 
İzmir'de yer alan Pasaport Pier Hotel, kordona sadece birkaç adım uzaklıkta hizmet vermektedir. Tesis çok sayıda Avrupa ve Doğu Avrupa konsolosluklarına yürüme mesafesindedir. Tesiste ücretsiz Wi-Fi erişimi ve 24 saat açık resepsiyon vardır.

Her oda klima ve minibarla donatılmıştır. Elektrikli su ısıtıcısı da mevcuttur. Duşlu özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri vardır. Bazı odalar deniz manzaralıdır.

Güne ferah restoranda servis edilen zengin açık büfe kahvaltıyla başlayabilirsiniz. Konuklar barda çeşitli içki ve serinletici içeceklerin tadını çıkarabilir. Tesisin çevresinde pek çok restoran yer almaktadır.
 www.tatilfikri.com.tr


 www.tatilfikri.com.tr


www.tatilfikri.com.tr
#tatilfikri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder