TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

24 Aralık 2015 Perşembe

Tatil Fikrinde Kapadokya Otelleri







 Ülkemizin ortasında İnci misalidir Kapadokya ,İlk gördüğümde böyle bir yer varmış ve Türkiye'deymiş  dediğimi hatırlıyorum... Dört mevsimde farklı güzellikleri sunar bize Kapadokya vadilerinde ve mekanlarında, Hepimizi yeni yıla nerede gireceğiz telaşı sardı 3 günlük güzel bir kış tatili de eklenince bu güzel telaşa Kapadokya neden olmasın? sorusunu sordurttu bana ...sizlere daha önceki yazımda Kapadokya ile ilgili biraz detaylı bilgi vermiştim bu yazımda 3 günlük güzel tatilde neden olmasına  cevap vermek istedim Kış uzun haydi bi nefes alalım Kapadokya'da ,bir es verelim tüm sıkıntılara, dinlenmiş başlayalım yeni yıla güzellikleri ile hoş gelir yeni yıl....#tatilfikri
Kapadokya ile ilgili bilgi için tıklayınız 


Kapadokya'daki otellerle sizleri tanıştırmak istedik ...
1-Uchisar Kaya Hotel
Göreme Açık Hava Müzesi'ne sadece 5 km mesafedeki Uçhisar Kaya Hotel, Kapadokya bölgesinde kayalara oyulmuş en eski oteldir ve peri bacalarının panoramik manzarasına sahiptir. Tesiste TV ve klima ile donatılmış odalar, yüzme havuzları ve ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.
Hotel Uçhisar Kaya'nın şık bir dekora sahip odalarında minibar ve balkon vardır. Odaların özel banyosu saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleriyle donatılmıştır.
Her gün açık büfe kahvaltı servisi yapılır. Teras Restaurant'ta peri bacalarının manzarası eşliğinde geleneksel yemeklerin ve tatlıların tadını çıkarabilirsiniz.
Dinlenmek için ideal mekanlar olan sauna, Türk hamamı ve kapalı yüzme havuzuna giriş ücretsizdir. Masaj hizmetleri de sunulur. Ayrıca otelin tur masasında gezi organizasyonları yapılabilir.
Uçhisar Kalesi 300 metre, Nevşehir Otobüs Terminali ise 7 km uzaklıktadır. Nevşehir Havaalanı'na arabayla 40 dakikada ulaşılabilir. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark vardır.
 www.tatilfikri.com.tr

1. Karlık Evi/Uçhisar
 Kapadokya'nın doğal lav taşından inşa edilmiş bu eşsiz otelin açık yüzme havuzu tablo güzelliğinde tepelerle çevrilidir. Hotel Karlıkevi'nin Anadolu tarzı geleneksel süitlerinde jakuzi ve geniş oturma alanı bulunmaktadır.
Vadinin ve Uçhisar köyünün muhteşem manzaralarını odanızın balkonundan seyredebilirsiniz. Alternatif olarak bahçede oturup güneşlenebilirsiniz.
Karlıkevi Hotel'deki süitlerin her biri farklı renklerde ve feng şui prensiplerine uygun biçimde dekore edilmiştir. Otelin kendi bağının üzümleriyle üretilen şaraplardan özel bir şişe konuklara ikram edilmektedir.
Yoga ve Meditasyon Salonu'nda biraz zaman geçirebilir veya Güzel Sanatlar ve El Sanatları Merkezi'nde yaratıcılığınızı sergileyebilirsiniz. Uçhisar Kalesi gibi tarihi mekanları ve benzersiz jeolojik oluşumları yürüyüş gezileriyle keşfetmek mümkündür.
Engelli misafirler için elverişli bir oda da mevcuttur.

 www.tatilfikri.com.tr


2- Taşkonaklar/Uçhisar
Doğaya ve geleneklere büyük bir saygıyla inşa edilmiş olan Taşkonaklar, Kapadokya'nın en güzel vadilerinden birinde sadeliğin konforla buluştuğu özel tasarıma sahip odalar ve süitleriyle hizmetinizdedir.
Taşkonaklar, Göreme'ye 6 km uzaklıktadır. Tesis, elle oyulmuş binlerce güvercin yuvasıyla kaplı tepelerin bulunduğu Güvercinlik Vadisi'nin muhteşem manzarasına sahiptir. Bu ve benzeri vadileri rehberli turlarla gezebilir veya sıcak hava balonuyla keşfedebilirsiniz.
Taşkonaklar'da geçirdiğiniz günleri unutulmaz kılacak çok fazla şey vardır. Terasta bir kadeh yerli şarap veya yeni demlenmiş çayınızı yudumlarken sessizlik ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Vadide yürüyüş yapabilir, komşu köyde ata binebilir veya meşhur "Peri Bacaları"nı görmek için kısa bir geziye çıkabilirsiniz.
Konaklama birimleri mükemmel bir şekilde yenilenmiş ve antika mobilyalarla döşenmiş binalarda yer almaktadır. Deluxe Süitler panoramik manzaralı özel teraslara açılır.

 www.tatilfikri.com.tr




3-Tourist Hotel & Resorts Cappadocia/Göreme
Göreme Açık Hava Müzesi yolundaki Tourist Hotels & Resorts Cappadocia,Balonların kalkışlarını ve havada süzülüşlerini en iyi izleyebileceğiniz konumdadır, büyüleyici peri bacaları ile çevrilidir, şehir merkezine ve otobüs durağına 300 metre mesafededir.Tourist Hotel geleneksel ve modern mimarisi ile  kapsamlı spa olanakları ve A'la Carte Restorantı ile misafirlerine hizmet sunmaktadır ..



 www.tatilfikri.com.tr

4-Yusuf Yiğitoğlu Konağı /Ürgüp
Kapadokya'nın tarihi bölgesinde yer alan bu ayrıcalıklı otel, ücretsiz Wi-Fi ve bünyesinde ücretsiz otopark sunmaktadır. Tesis TV ve minibar bulunan rahat konaklama birimleri ile hizmet vermektedir.

Yusuf Yiğitoğlu Konağı'ndaki tüm oda ve süitlerde saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleri içeren özel banyo bulunmaktadır. Bazı geniş süitlerde oturma alanı da vardır. Otelde mağara süitler de sunulmaktadır
 www.tatilfikri.com.tr

5-Fresco Cave Suıtes/ Ürgüp
Tarihi Kapadokya bölgesinde yer alan Fresco Cave Suites & Mansions'nın dört bir yanı peri bacaları ve kültürel miras ile çevrilidir. Ürgüp şehir merkezi tesise sadece 150 metre uzaklıktadır. Nevşehir Kapadokya Havalimanı ise 50 kilometreden daha kısa bir mesafededir.

 www.tatilfikri.com

                       
 www.tatilfikri.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder