TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

19 Nisan 2016 Salı

Hotel Su Antalya

#tatilfikri

























Tam ismi gibi Su gibi bir tesis Dumlupinar Bulvari Konyaalti Korulugu Yani, Antalya'da bulunan tesis Denize sıfır konumda da oluşu güzel sahili , Aquaları ve   özel çocuk oyun alanı ile 2016 yaz döneminde tatil planınızda  severek konaklayacağınız Antalya'da özel oteller arasında yer almaktadır.

Farklı mimarisi ve fütürist tasarımı ile dünyanın sayılı otelleri arasına giren Hotel Su, misafirlerine rüya gibi bir tatil yaşatıyor.

Tesisin modern mimarinin izlerini yansıtan konforlu ve ferah odalarında; klima, balkon, televizyon, uydu yayını ve kablosuz internet bulunuyor. Tesis misafirlerine ücretsiz özel otopark, 24 saat açık resepsiyon, bagaj muhafazası, lobi, çamaşırhane ve kuru temizleme gibi imkanlar sunuyor.

Açık ve kapalı yüzme havuzları olan tesis, misafirlerine suyun ve güneşin keyfini istedikleri gibi çıkarma olanağı veriyor. Havuzların bakımı profesyonel ekiplerce düzenli olarak yapılıyor.

Misafirlere tesiste araç ve bisiklet kiralama imkanı veriliyor.

Tesisin oyun alanında masa tenisi, dart ve bilardo gibi eğlenceli oyunlar yer alıyor. Yüzme havuzlarında çocuklar için ayrı bir bölüm de mevcut.

Gün boyu açık olan tam donanımlı fitness center, misafirlerin spor yapmasına ve formunu korumasına olanak veriyor. Sauna, hamam ve masaj uygulamaları, misafirleri stresten arındırıyor.

Açık büfe olarak hizmet veren restoranda sabahları geleneksel Türk kahvaltısının bütün ürünleri yer alıyor. Öğle ve akşam yemeklerinde Türk ve dünya mutfaklarının enfes tatları usta şefler tarafından özenle hazırlanıyor.

Hotel Su, Antalya şehir merkezine 1.5 km, Antalya Havalimanı’na 15 km uzaklıkta konumlanıyor.

Hotel Su  Fotoğrafları Sunulan Özel Rezervasyon İmkanı ve Detaylı Bilgi için Tık 






#tatilfikri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder