TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

16 Ağustos 2018 Perşembe

Cennetin Kıyısında Uyanmak







Yediburunlar Lighthouse Yeryüzü Uyandırma Oteli :)

Cennetin kıyısında uyanmak gibidir Ege'nin bakir kıyılarında uyanmak oksijenini solumak, Ülkemizdekş butik oellerin güzellikleri dünya listelerindedir, sizlere Fethiye'de  bulunan  Yediburunlar Lighthouse Yeryüzü Uyandırma Otelini yazmak  istedim...

Ölüdeniz ile Patara arsında kalan Yediburunlar pek az insanın bildiği tabiat harikasıdır. Akdeniz’in mavisi ile yemyeşil ormanların birleştiği cennet.

Eski zamanlarda Hiera Akra (Kutsal Burun) adıyla bilinen Yediburunlar, güneye doğru sırası ile Yedi burunbaşı, Kötü, Sancak İnkaklık, Yassı, Kılıç ve Zeytin burunlarından oluşmaktadır. Karaya doğru aniden yükselerek tepelere ve dağlara dönüşen burunlar arasında minik bakir koylar bulunmaktadır.

Her biri diğerinden ayrı bir renk cümbüşü verir. Bölgede ansızın patlayan fırtınalar nedeniyle buradan geçmekte olan gemicilerin açıktan seyretmeleri gerekmektedir. Karadan, ancak yürüyerek, denizden ise sadece teknelerle ulaşılabilen Yedi burunların en güzel kumsalı, ismini incir ağaçlarından almış olan Balartlı Karaburun ile Yediburunbaşı arasındaki Balartlı ve Sancak Koylarıdır. Doğa ile tarihin iç içe olduğu bölge antik yerleşmelerle de dikkat çekmektedir. Dodurga Köyü’ndeki Lykia yerleşmesi olan Sidyma, Sancak Limanı’ndaki Kalabantia ve Gavurağılı’ndaki on bir burçlu Pydnai zengin kalıntılar sunmakta. El dokuması halı ve kilimleri ile ünlü Yediburunlar Mahallesi’nin ucunda bulunan deniz feneri görülmeye değer. Sandak dağının eteklerindeki Zeytin Burnu’yla son bulur Yediburunlar. 18 kilometrelik muhteşem Patara Plajı’ndan Özlem Çayı ile ayrılmaktadır.

Bulunduğumuz yer Türkiye’nin ve belki de dünyanın en nefes kesici manzaralarından birine sahiptir, tarihi Likya yolu üzerinde ve denizden 600 mt yüksekliktedir.

Çevremiz  antik kentlerin büyülü atmosferi, arkamız Toroslar’ın heybetli görüntüsü, önümüz tam da  Ege ve Akdeniz’in  birleştiği noktada,  nefis kıvrımlarıyla gizli cennet Yediburunlar’ın turkuaz denizi ile sarıp sarmalanmıştır.

Avrupa’nın en gözde 100 küçük oteli listesine Türkiye’den giren 6 otelden biri şu an baktiğiniz oteldir.

En  iyi balayı otelleri arasında Türkiye’de 2.dir.

Otelimizde 3 özel oda olmak üzere toplam  11 oda bulunmaktadır. Tüm odalarında   Yediburunlar koylarının eşsiz deniz, dağ ve doğa manzarasına sahiptir.

Otel konsepti sabah, akşam yemeği dahil  1 oda  2 kişilik fiyattır.  Odada 3.kişi için ayrı fiyatlandırma yapılmaktadır.

Yemekler vejeteryan beslenmeye uygun mevsimine göre özenle seçilmiş yöresel sebzelerden günlük pişirilmekte ve açık büfe olarak servis edilmektedir.

Otel Mart ayında açıkmakta ve Kasım sonuna kadar hizmet vermektedir.

Müşteri portföyünde gezginler, yürüyüşçüler, doğanın koynunda, sessiz,sakin tatil yapmak isteyenler, balayı ya da  kutlamalarını bu doğallıkla yaşamak isteyenler,  yoga, meditasyon gibi çeşitli kamplara katılmak ve deneyimlemek isteyenlerden oluşmaktadır. Türkiye’nin ve Dünyanın her yerinden doğa dostuna  kapılarını açıktır.

Doğa dostu olan otelin felsefesi  “Doğada yaşayan tüm canlıların yaşam hakkına saygı göstermektir.” Otelde,  çevrede gördüğümüz her türlü börtü böcek doğanın eşsiz dengesini devam ettirmek için orda olan sevimli küçük arkadaşlarıdır, onlar ne pislik, ne de yok edilmesi gereken “şeyler” değildir.

2012 yılından itibaren yoga stüdyo bölümünü  inşa edilmişn olup   “şifa kapısı” ile adlandırılmıştır. Her yıl başta yoga kampları olmak üzere çeşitli konularda her biri konusunda uzman, deneyimli hocaları ile organizasyonlar düzenlenmektedir...

Cennetin kıyısın da uyanmak için adres :
Yediburunlar Mahallesi Boğaziçi Köyü Yediburunlar Sokak Eşen, Seydikemer, Muğla

Tel:+90 536 523 58 81   +90 532 542 65 29

web: www.yediburunlarlighthouse.com



Aslı Aral ile Kadın Bedeni ve Yeryüzü Bilgeliği
İçsel Yolculuk Kampı
27-30 Eylül
Kadın, yeryüzünün ona bahşettiği fakat unuttuğu tüm o sihirli güçlere yeniden kavuşmak için hayatının, davranışlarının ve hata zannettiği her olayın sorumluğunu alarak, her gün biraz daha yüklerini bırakarak ve bu sayede yaptığı uygulamalarla güçlenerek yoluna devam edebilir. Çünkü kadın, tüm bunları kendi içinde ve dışında dönüştürebilme gücüne sahiptir.
Seçil Sezer ve Asaf Zeki Yüksel ile Şifa Kapısı / Sonbahar Yoga Tatili



25-28 Ekim 2018
Bu sene eşsiz doğa içerisinde bedenimiz, ruhumuz, zihnimiz için sonsuz şifa barındıran nefes ve yoga uygulamalarını deneyimleme fırsatı bulacaksınız. Her şeyden önce nefes teknikleri, yoga uygulamaları ve nefes terapisi (holoterapi) bizi ruhen, zihnen, bedenen besleyen, canlandıran, dönüştüren en temel kaynaklar. Bu dönüştürücü kaynaklarımız ile buluşmamız için yoga tatillerinin tercih edilecek en değerli adımlardan biri olduğuna inanıyor ve bu faydaları deneyimlemiş insanlar olarak aynı yolda size rehberlik etmek en içten dileğimiz


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder