TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

16 Ağustos 2018 Perşembe

1-2 Eylül Seferihisar Can Yoldaşım Şenliği







Can Yoldaşım Şenliği

Can yoldaşı, kalbe ruha ve beyne dostluğu hissettiren kavram. Doğaya betonları dikerken kalplere de diktik. Ne mutlu evinde can dostu ile yaşayanlara bir canlıya gerçek anlamda sahiplenebilmek onunda sahiplenmesine izin vermek bütünleşmek aslında, koruyarak anlayarak evimizin dünyamızın bir ferdi haline getirmek onları.İnsan olmanın değerleri tüm dünyayı doğası ve canlıları ile koruma ve gelecek nesillere koruduğumuzu teslim etme ile başlar.Soyut ve ya somut hiç fark etmez, ahlakı korumak doğayı doğadaki canlıları korumak ile başlar.

Karşısındaki kısa etek giydi diye kendinde saldırma içgüdüsünü normalleştiren kişiler hayvanlara tecavüzde de aynı ahlaksızlığı göstermektedirler. Hasta olan ruhların iyileştirilmesi ve cezalandırılması için hepimizin bir yerlerden başlaması gerekiyor. Seferihisar Belediyesi ve tüm şenlik hazırlama komitesine duyarlılık ve farkındalığı oluşturdukları için cani gönülden kutlamak gerekir.

Şenlik havasında yapılacak olan çalıştayda "Hayvanların Yaşam Hakları " bildirgesi hatırlanacak ve Halka imza'ya açılacak umuyorum ki bu imzalar sadece Seferihisar da kalmayacak tüm Türkiye'de oluşturulacak masalar la çoğalacak milyonları bulacak .

21 . Yüzyılda Yaşam haklarını konuşmak çok acı, Savaşlardan toplu kıyımlardan doğayı yok etmenin bedellerini gördüğümüz bu yüzyılda maalesef ki Yaşam haklarını  konuşmak duyarlılığımdan dolayı üzücü geliyor ancak yapılacak çok şeyinde farkında olmak ve bu yapılacak olunan bir çok etkinliği desteklemek ne yapabilirim cümlesinden daha anlamlı olur .

1-2 Eylül de Tüm Can dostu olanlar veya Can dostlarını sevenler hepimiz bu şenlikte olalım. Seferihisar Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer'e ev sahipliği ve bu çalıştayın doğayı sevenler canlıları sevenler ve can dostlarını sevenler olarak öneminin çok olduğunu  hemde  diğer farkındalık çalışmalarında da varlığımız la umut olalım destek olalım .

Dopdolu  bir program
Şenliğe Sığacık Meydanı, Seferihisar Prof Dr. İsmet Sungurbey Bakım evi ve Teos Marina konser alanı ev sahipliği yaparken; şu etkinlikler düzenlenecek:
Seferihisar Çocuk Belediyesi ile çocuklara hayvanlar konulu açık hava atölyesi düzenlenecek.
Sahiplendirme ve mama dağıtma etkinliği, geniş katılımlı bakımevi ziyareti, römork ile Seferihisar’da dolaşma, Evren Türeci konseri, Seferihisar Çocuk Belediyesi iş birliği ile yaz boyunca çocukların temaya uygun yaptıkları resimler şenlikte sergilenecek, Prof. Tamer Dodurka ile
‘Farklı bir açıdan bakalım: Suç dekolte giyenlerdeyse acaba hayvanlara tecavüzde suçlu kim?’ başlıklı söyleşi, Uluslararası Sulu boya sanatçıları ile hayvan sevgisi temalı atölye çalışması yapılacak. Ayrıca Türkiye Fotoğraf Federasyonu ile birlikte ödüllü foto maraton 1-2 Eylül’de gerçekleşecek. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde sonuçlar açıklanıp, ödüller verilecek.”

Seferihisar Sığacık Egenin sakin şehir dünyaya kendini kanıtladın, güzelliklerini, yapılanmanı,özgün markanı ve daha bir çok farkındalığını  ortaya koydun. Yerim dar elimden bir şey gelmez demedin çalıştın taktiri ve mükafatı sonuna kadar hak ettin . Teşekkürler Tunç Başkan


Seferihisar ve Sığacık yazılarımız için Tıklayınız 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder