TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

4 Kasım 2018 Pazar

17 Kasım Seferihisar Mandalina Festivali





İzmir'in en güzel ilçelerinden  biri olan Seferihisar güzel bir festivale hazırlanmaktadır

C Vitaminli Şenlik  17 Kasım’da tüm misafirlerini beklemektedir.

Sakin Şehir Seferihisar’da, 18. kez “Mandalina Şenliği” düzenleniyor. Türkiye’nin dört bir yanından büyük ilgi gören ve ülkenin önde gelen şenlikleri arasında gösterilen “Turuncu Bayram” 17 Kasım'da  gerçekleşecek.

 Dünyanın en kaliteli mandalinasının yetiştiği yer olan Seferihisar, üreticilerle birlikte bu yıl mandalina sezonunun başlamasını yine bayram havası içerisinde kutlayacak. İlk olarak 1960’lı yıllarda düzenlenmeye başlayan ardından yaklaşık 30 yıl sonra 2009 yılından itibaren Seferihisar Belediyesi tarafından tekrar hayata geçirilen Mandalina Şenliği, mandalinanın tanıtımı, pazarlanması, daha iyi koşullarda işlenmesi, markalaşması ve üreticinin daha fazla kazanmasına yardımcı olma hedefiyle gerçekleştiriliyor.

YARIŞMALAR ÇARŞI MEYDANINDA

Kutlamalar, 17 Kasım Cuma günü Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda “En İyi Mandalinalı Yemek ve Tatlı”, “En İyi Mandalinalı Hediyelik Eşya Tasarım” yarışmalarıyla başlayacak. Yarışmalarda Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanat Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları ve Seramik Bölümü Öğretim Üyeleri, İzmir Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri jüriliğinde yapılacak.

ADAM OLACAK ÇOCUKLARIN YENİ TESİSİ DOĞUKAN MANÇO’YLA AÇILIYOR

18 Kasım Cumartesi günü, Sabah 10.00’da Seferihisar Çocuk Belediyesi’yle birlikte Mandalina bahçesinde mandalina toplama etkinliğiyle hasat sezonu başlayacak. Saat 12.00’de Çocuk Belediyesi Önü’ne yapılan Barış Manço Parkı’nın açılışı yapılacak. Çocukların renkli gösterilerinin yer alacağı etkinlikte Doğukan Manço “Adam Olacak Çocuk” şovuyla Seferihisarlı çocuklarla birlikte olacak.

PAZARYERİNDE BÜYÜK KUTLAMA

19 Kasım Pazar günü ise büyük şenlik kutlaması Saat 14.00’te başlayacak. Sevgi Yolu Eski Atatürk İlkokulu önünden başlayacak kortej yürüyüşü kapalı pazaryerine kadar devam edecek. Ardından başlayacak şenlik programında Mandalina Kral ve Kraliçesi, en iyi mandalina yetiştiricisi seçilecek. Şenlikte ünlü sanatçı Feridun Düzağaç, şarkılarını Seferihisarlılarla birlikte seslendirecek.

TURUNCU BAYRAMIMIZA BEKLİYORUM

Şenliğin çok renkli ve coşkuyla geçmesini beklediklerini söyleyen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer şunları söyledi: Bu yıl kutlamalarımızı 3 güne çıkardık. Sekiz yıldır üst üste toplamda 18.kez düzenlediğimiz şenliğimiz artık Türkiye’de herkes tarafından bilinen ve merak edilen bir şenliğe dönüştü. Yine Türkiye’nin dört bir yanından katılım bekliyoruz.  17-18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceğimiz şenliğimiz yine dopdolu geçecek. 17 Kasım’da yemek ve hediyelik eşya yarışmalarıyla başlayacak şenlik programı, 18 Kasım Cumartesi Çocuk Belediyesi Barış Manço Parkı’nın açılışı gerçekleşecek. Bu özel günde Doğukan Manço Adam Olacak Çocuk programıyla bizlerle olacak. 19 Kasım Pazar günü kortej yürüyüşüyle başlayacak şenlik final programımızda, Mandalina Kral-Kraliçe yarışması, birbirinden renkli şovlar ve Feridun Düzağaç konserimiz sizleri bekliyor olacak. Bu yıl da bol “c vitaminli”  ve keyifli bir hafta sonu için tüm halkımızı Seferihisar’a turuncu bayramımıza davet ediyorum.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder