TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

14 Ekim 2018 Pazar

Konaklama Tesisinizi Dünya'ya Tanıtalım







Hepimiz dünyada yaşarken gelişen  teknoleji ve kolaylaşan ulşım araçları ile hareket halindeyiz .
Ülkesel ve dünya genelinde hareketlerimizde  konaklayacağımız yerler bizim için farklılık gösterse de  en güzeli huzur  temiz ve bizleri güvende hissetirebilecek yerler de konaklamak ve konaklatmak isteriz.

Bu yazım da, konaklama hizmetine açacağınız veya açtığınız ev, villa, apart, otel, tekne dağ evi, yayla evi, köy evi gibi seçeneğiniz ile ilgili pazarlama konusun da Dünya'nın en önemli onlıne rezervasyon sistemi olan Bokking'in özel hizmetlerinden siz konaklama tesis sahiplerine yönelik bilgi vermek istedim.

Booking. com sadece bir  onlına rezervasyon hizmeti vermiyor tesisinizin bulunduğu yerin dünya üzerinde tanıtımı yemek kültürü ulaşımı ve  konaklama tesisinizin tüm özelliklerini Dünya da 230 ülke ve bölgede  tanıtma imkanı bulabiliyorsunuz.143.170 seyehat noktasında kendi yerinizi tanıştırıyoruz.

Booking.com ilk 5 rezervasyondan komisyon almayarak desteğini tesis sahiplerinden yana kullanıyor.

Pazarlamada sorun  yaşıyorsanız çözüm uzak ve zor değil.

Sadece  bir  mail kadar uzağınızda ...

 info@tatilfikri.com.tr  veya  tatilfikri@gmail.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz .

 Kaydınızı yaptırarak konaklama tesisinizi sisteme dahil edebilirsiniz .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder