TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

29 Ağustos 2018 Çarşamba

Eylül'de Tatil Güzeldir







Eylül'de tatil güzeldir,tatil seçeneğiniz de  sakin ortamda dinlenmekten hoşlanıyorsanız veya musadenizle gençler diyerek yaş grubunuz kırklı yaşları biraz geçti ise tatil dönemi şimdi  başlıyor.

Tatil bölgelerinin kalabalıklığının etkisini kaybetmesi daha sakinleşmesi bunaltıcı sıcakların ve gürültünün çok olduğu dönemler bitiyor.

Tatilinizde deniz mutlaka olsun diyorsanız Güney Ege ve Akdeniz kıyıları size tüm güzellikleri Eylül ayında sunacaktır  Deniz sakin,havada hafiften  serinlik,çevre sakin, doğa kendini farklı renklendirmelerin kombinasyonu ile  size açacaktır. Deniz de  ve havuzda rahat yüzme imkanı şezlong kapma telaşı açık büfede kuyruk bekleme stresiniz olmayacaktır. Konaklama yerlerin de  yoğunluğun olmadığı bu günler de hizmet kalitesi çok daha fazla olacaktır. Bulunduğunuz tatil bölgesinin çevresinde yer alan doğal köy hayatına yapacağınız yürüyüşlerle tatilinizi renklendirebilir. farklı ortamlar görebilirsiniz.

Bu aylarda yapılan tatil bütçenizi de zorlanmayacak tır.

Acentaların hazırlamış olduğu  kültür tur programlarını da incelemek te fayda var derim , Nereleri mi ? özellikle yurt için de Kapadokya , Doğu Anadolu Bölgesi , Gap turu, Hatay gürmesi ve doğası ile sizleri misafir eder. Tercihiniz yurt dışında ise,özellikle Yunanistan,Fransa, İspanya ,İtalya'nın köylerini de kapsayan tur programlarını incelemenizi tavsiye ederim Mistik kültür turlarından hoşlanıyorsanız  Mısır, Fas, Hindistan  kültür turlarında tam mevsimiz dir.Yavru vatan  Kıbrıs'ı unutmamak gerekir yaz günlerinde çok sıcak olan Kıbrıs sonbahar ve kış dönemlerinde salamis antik kenti ve tüm tarihi ile gezilesi bir yer dir.

Tur katılımcılarında aynı yaş grubunda olma şansı bu mevsimde çok daha fazla olmaktadır. Buda tatil süresinde  tanışıp dostluk geliştirmek için iyi bir ortam sağlamaktadır .

Günübirlik çevre gezileri de size sonbaharın tüm güzelliklerini sunabilir

Güzel tatil anıları biriktirmeniz dileklerimizle.

Sonbahar da Tatil yazımız için Tıklayınız 





Araç Kiralamak hiç bu kadar kolay olmadı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder