TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

12 Ağustos 2018 Pazar

Marmaris'te Bir Güzel Yer Loryma Resort






MARMARİS'TE BİR GÜZEL, MARMARİS KADAR GÜZEL

Marmaris ve bölgesi  12 ay tatil yapılabilecek imkanlarla ve tesislerle  güzellikleri  bizlere  sunmaktadır. Tahrip edilsede güzelliklerini yılmadan korumaya  devam  eder. Marmaris'in güzel doğası  içinde, bir çok tesis kendi özgün çizgisini ve kaliteli  konaklamaile  aktivite hizmeti vermektedir Sizlere bu yazımda  çok memnun kaldığımız ve kilometrelerce uzaklıktaki dostlarımın hafızasında  önemli güzellikleri barındıran bir tesisten bahsedeceğim.

Marmaris Turunç bölgesinde yer alan tesis, denize yamaçları olan orman içinde incisini saklayan  midye gibidir. üç yıl önece değerli Japon dostlarımla konakladığım bu güzel tesisin ismi  Loryma  Resort.

Bulunduğu konumu itibari ile Marmaris'e karşı yakasından kucaklamaktadır. Manzarası ve sakin ortamı ile kendinize ve sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyedir.

Loryma  Resort, kitap okumak, yogo ve meditasyon yapmak, sevdiklerinizle tatilinizde nitelikli zaman geçirmek,lezzetli  ve temiz yiyecek kalitesi, kaliteli şarapları ile bunların hizmetinde yer alan eğitimli  ve güler yüzlü personeli seyahtimizde işte budur cümlesini bizlere söyletmiştir. Residans ve Otel odası konaklamasın da hijyen ve sadeliği ön plana çıkaran tesis, doğanın sakinliğini  bizlerle paylaşmaktadır. En güzel özelliği  çam ormanlarının içinde ancak kendi içinde yüzlerce zeytin ağacının yer alması olmuştu.küçük küçük  çiçek ve sebze bahçeleri içinde ancak düzenli ve peyzaj özelliği taşıyan bahçelerinde yetiştirdikleri sebzeleri misafirleri ile paylaşması  zeytin yağını  ikram etmeleri gelirkende  hediye pakedi  yaparak bizlere armağan etmeleri küçük hediyelerin hayatımızda nasıl anlamlaştığını göstermişti. sadace bilere değil tüm misafirlerine aynı özen ve hassasiyetliklerle  sunulan hatırlatıcı hediyelerdi bunlar. Benim ve Japon misafirlerim için Marmaris dendiğinde aklımıza  anılarda iz bırakma niteliğini kazanmış olan  Loryma Resort geliyorsa tavsiye etmeside bizlere düşer.

Loryma Resort ⋅ Kaygıseki Cad. 92. Sk. No. 1–15 ⋅ Turunç 48740 Marmaris
Tel. +90 252 476 72 20

Physkos 'tan Marmarise tıklayınız 

Marmaris ve Datça dendiğinde Can Babayı anmadan okumadan ziyaret etmeden olmaz tıklayınız 

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder