TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

7 Ocak 2016 Perşembe

Paris Le Bourget Havacılık ve Uzay Müzesi

Booking.com
































Paris Le Bourget Havacılık ve Uzay Müzesi
Yaklaşan sömestre tatilinde çocuklarınızla hem tatil  hemde  çocuklarınızın  dünya ve  gökyüzü üzerine  vizyonlarının gelişmesini sağlayacaktır.
Avrupa’da çocuğunuzla birlikte gezebileceğiniz en güzel müzeler arasında yer alan Le Bourget Havacılık ve Uzay Müzesi Paris,11 ayrı konsept bölüme sahip olan müzede, uçak maketleri, mankenli mizansen odaları, planetarium, yerçekimsiz oda, uzay çalışmaları ve gezilerek simülasyon yapılan Dakota uçağı, Frelon kurtarma helikopteri ve bir Concorde uçağı bulunmaktadır.

Le Bourget Havaalanı, Paris’in 19.arrondissement denilen bölgesinde ve Seine – St.Dennis departmanında, Paris merkeze 10 km.uzaklıkta yer alır.Ulusal ve uluslarası ticari uçuşlarla, özel uçuşların yapıldığı havaalanında, tarifeli uçuşlar bulunmamaktadır.
Çeşitli havacılık fuarlarının düzenlendiği Le Bourget havaalanında, Uzay ve Havacılık Müzesi, daimi olarak yer almaktadır. Fransa’nın en önemli  ve dünyanın sayılı havacılık müzelerindendir. 1919 yılında kuruluşu gerçekleştirilmiş olan müzede 150 den fazla uçak bulunmaktadır.
Uçan tanrı İcare ile başlayan ‘’Büyük Galeri’’ , çok sayıda maket ve resim içermektedir. Sayısız  motor ve havacılık ekipmanına sahip müzede , aynı zamanda 19.yy a ait uçan makinelerin rekonstrüksiyonları sergilenmektedir. I.Dünya Savaşı,II.Dünya Savaşı,iki savaş arası ve savaş sonrası kullanılan ulusal ve prototip uçaklarda , Büyük Galeri’de yer almaktadır.
11 ayrı konsept bölüme sahip müzede ,uçak maketleri,mankenli mizansen odaları, planetarium , yerçekimsiz oda ,uzay çalışmaları ve gezilerek simülasyon yapılan Dakota uçağı ile Frelon kurtarma helikopteri ve bir Concorde uçağı bulunmaktadır.Fransız Arian
uydusunun da  ölçekli maketi sergilenmektedir#tatilfikri











Booking.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder