TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

19 Nisan 2016 Salı

Jiva Beach Resort Fethiye *****

#tatilfikri

Türkiye'nin en güzel tatil yerlerinden biri olan Fethiye, bu güzel  tesise ev sahipliği yapmaktadır Fethiye Çalış mevkinde bulunan  Jiva Beach Resort, her-şey-dahil hizmet sunmaktadır. Tesisin 35.000m²lik arazisinde doğal bir göl bulunmaktadır. Bilardo, dart ve masa tenisi gibi çeşitli oyunlar oynanabilir. Ücretsiz Wi-Fi erişimi ve 24 saat açık resepsiyondan yararlanılabilir.

Beach Resort Jiva'nın modern dekorlu odalarının tümü 81 cm LED TV, minibar ve kasayla donatılmıştır. Yağmur duşlu özel banyolarda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Bazı odalar ayrıca havuza doğrudan erişim imkanına sahiptir.

Ana restoranda açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz. Bunun dışında 2 restoran ve çeşitli leziz yemeklerin sunulduğu atıştırmalık restoranı da bulunur. Pastanede 24 saat hamur işleri servis edilir. Havuz bar, her-şey-dahil konsepti dahilinde dondurma, atıştırmalıklar ve serinletici içeceklerle hizmetinizdedir.

Spa olanakları arasında Türk hamamı, sauna ve fitness salonu sayılabilir. Masaj hizmetleri de sağlanmaktadır. Tesiste profesyonel bir ekip tarafından günlük eğlenceler ve gece gösterileri düzenlenmektedir. Konuklar, diskoda dans edebilir ve müziğin keyfini çıkarabilirler. Tesiste oyun salonu da vardır.

Jiva Beach Resort, Fethiye'nin merkezine sadece 3 km, Ölüdeniz Plajı'na ise yaklaşık 20 km mesafededir. Dalaman Havalimanı 45 km uzaklıktadır. Tesis bünyesinde özel otopark ücretsizdir.

Fethiye İle ilgili Detaylı Bilgi İçin TIK 

Jiva Beach Resort Fethiye Otel  Fotoğrafları  ve Özel Rezervasyon İmkanı  İçin TIK 


#tatilfikri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder