TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Mykonos'ta Tatil



























Bu sene yurt  dışına gitmek istiyorsunuz özellikle yunan adalarını tanımak  görmek  eğer birde balayınızı  planlıyorsanız  size güzel bir tatilfikri  Mykonos adası ;Beyaz evleri Mavi denizi ile  Ege  denizinde gelin gibidir Mykonos, Evlerinin balkonundan sarkan begonviller ve sardunyalar güzelliğine  ayrı  bir renk ve güzellik  katmaktadır . Mykonos adasının merkezi Hora kasabasıdır. Limanı,alışveriş dükkanları ve barları ile ünlüdür .

Mykonos adasında 15 güzel plaj bulunmaktadır. Mykonos limanına en yakın plajlar Malalianos ve Tourlos plajlarıdır.

Mykonos adasında gezebileceğiniz yerler adanın küçük olmasına rahmen  fazladır .. Chora'da günbatımı, yel değirmenleri, Apollo ve Artemis'in doğduğu yer olarak Yunan Mitolojisi'nde anlatılan Delos Adası, beş ayrı küçük kilisenin asimetrik biçimde birleştirilmesiyle oluşan Panagia Paraportiani Kilisesi.

Mykonos’un eşsiz gün batımını seyretmek için, aynı zamanda Mykonos’un sembolü olan Chora'daki yel değirmenlerine uğramadan geçmeyin.

Fetelia ve Kalafatis Plajları, rüzgar sörfü meraklılarının mutlaka keşfetmesi gereken bölgeler.
Yunan Mitolojisi’nde Apollo ve Artemis'in doğduğu yer olarak tasvir edilen Delos, özellikle arkeoloji ve Yunan Mitolojisi meraklıları için oldukça ilginç bir yer. Delos’a, Mykonos merkezden kalkan teknelerle ulaşabilirsiniz.

Mykonos'un en meşhur plajlarından bahsetmeden olmaz! Paradise Beach’i tercih edebilir veya adanın merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Elia Beach'te denizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
Mykonos’un maskotu pelikanları, adanın her yerinde görmek mümkün.

Otelin bulunduğu yerde olan geniş plaj Ornos Beach, gürültüden uzak, daha sakin bir gün geçirmek isteyenler için idealdir

Sahilde yer alan kırmızı çatılı belediye binası ve Halk Müzesi de adanın karakteristik yapıları arasında gösterilebilir.

Turistik yerlerden ziyade otantik ve sakin yerleri sevenlerdenseniz, adanın merkezine 7,5 kilometre uzaklıkta bulunan Ano Mera köyüne gidebilirsiniz. Bu antik Yunan köyü bembeyaz badanalı evleriyle geleneksel bir Ege kasabası deneyimi vaat ediyor.

Mykonos özellikle balayı çiftlerinin en  çok gittiği yunan adalarından biridir .. Mykonos adasında konaklama yapabileceğiniz 508 tesis bulunmaktadır. Zevkinize ve bütçenize  göre olan bu tesislerin listesini görmek için TIKLAYINIZ 

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder